elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de l'Alcora demana a l'alcalde contenidors de fem en condicions

El PP de l'Alcora demana a l'alcalde contenidors de fem en condicions
  • L'alcalde socialista decidix suspendre el sistema de recollida de fems porta a porta després d'imposar-lo de manera unilateral i sense realitzar una consulta prèvia als veïns

MÉS FOTOS
El PP de l'Alcora demana a l'alcalde contenidors de fem en condicions - (foto 2)

El Partit Popular de l'Alcora ha fet una crida a l'alcalde de la localitat per a treballar “per un servici òptim de neteja i contenidors de fem en condicions després de carregar en les economies domèstiques dels veïns el seu fracàs en la implementació del sistema de recollida de residus porta a porta”.

Ho ha demanat el portaveu del Grup Municipal del PP en la localitat, Vicente Mateo, qui ha reclamat a l'alcalde “més humilitat i menys superba” en defensa dels interessos dels veïns del municipi.

Ho ha fet després de denunciar “el cares que ens ixen les decisions que este alcalde pren en solitari”. “Ell només va decidir implantar el sistema de recollida de fems porta a porta en el nostre municipi. I ell només ha decidit que este model era un caos per a la localitat i l'ha suspés”.

“I esta reculada, una més”, tal com manifesta Mateo, “no ix gratis a l'Alcora. Els veïns haurem de pagar ara totes les factures derivades d'un contracte que Samuel Falomir va decidir implementar sense fer cap consulta als veïns i que ara ha retirat sense tampoc permetre cap participació a la població”.

Un “jo m'ho guise i jo m'ho menge” però que tal com lamenta Mateo, “ho paguem tots de les nostres butxaques, perquè els errors els comet ell però els paga l'Alcora”, ha lamentat el regidor.

Des del PP, Mateo reclama “humilitat i esforç per l'Alcora”, però sobretot “participació real”, perquè l'alcalde “es penja medalles de manera constant d'un suposat diàleg social i l'única cosa que fa és imposar el seu criteri de manera unilateral sense demanar opinió als veïns”. “Volem que ho faça, perquè presidix un ajuntament que és la casa de tots els ciutadans i els seus errors els paguem tots”, ha conclòs el regidor.

Pujar