8 de juliol de 2020 8/7/20

L'Alcora dedicarà un mural ceràmic a les Festes del Crist

L'Alcora dedicarà un mural ceràmic a les Festes del Crist - (foto 1)

  L'Ajuntament de l'Alcora dedicarà un mural ceràmic a les festes majors de la localitat, les Festes del Crist.

  Se situarà en el mur situat entre els carrers Ferrerets i Loreto i estaran representats els actes més significatius de les celebracions, com la processó del Crist, la proclamació de la Cort d'Honor, els festejos taurins, esdeveniments musicals, lúdics, etc.

  Com explica l'alcalde, Samuel Falomir, "el premi aconseguit per l'Ajuntament en els Premis 'Som Ceràmica' de la Diputació de Castelló, dotat amb 15.000 €, per l'ús de ceràmica en aplicacions urbanes, s'invertirà en aquest projecte".

  Falomir recorda que l'Alcora va obtindre el segon lloc en la convocatòria per les actuacions realitzades a les places de l'Ajuntament i del Convent. "Se'ns va fer lliurament del premi en la passada edició de Cevisama", apunta el primer edil.

  A més d'homenatjar les principals celebracions alcorines, aquest mural se sumarà a la Ruta dels Murals Ceràmics, un dels principals atractius turístics de la capital de l'Alcalatén.

  El projecte ho realitzarà una empresa de la localitat a partir de les fotografies aportades pel consistori dels esdeveniments seleccionats.

  Està previst que s'inicie després de la celebració de les Festes del Crist 2018. Abans de procedir a la col·locació del mural, es durà a terme l'adequació del mur, que entre altres millores, guanyarà en altura.

  Pujar