elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora celebrarà aquest dissabte la II Fira del Llibre Solidària

L'Alcora celebrarà aquest dissabte la II Fira del Llibre Solidària - (foto 1)

  L'Ajuntament de l'Alcora, amb la col·laboració dels col·legis del municipi, ha organitzat la II Fira del Llibre Solidària. Tindrà lloc el proper dissabte, dia 21 de maig, de 10 a 14 hores, a la plaça de l'Ajuntament.

  Es tracta d'una iniciativa que realitzava el CEIP Grangel Mascarós i que l'any passat es va obrir a tota la ciutadania amb gran èxit, sumant-se en l'organització l'Ajuntament, la biblioteca municipal, i la resta de col.legis: Comte d'Aranda, La Salle i Puértolas Pardo.

  Durant les últimes setmanes, els centres i la biblioteca municipal han arreplegat tots els llibres amb què els escolars, i la població en general, han volgut col·laborar per poder posar en marxa aquesta activitat

  A la Fira del Llibre Solidària es podrà adquirir cada llibre a canvi de dos productes, aliments no peribles o productes higiènics. Tots estos productes, una vegada finalitzada l'activitat, s'entregaran a Cáritas l'Alcora.

  A més, durant tota la jornada es duran a terme activitats infantils: contacontes, inflables, tallers, animació, etc.

  "Foment de la lectura i solidaritat, dos importatnts valors que es donaran cita el pròxim dissabte a l'Alcora", manifesta la regidora de Cultura, Noelia Muñoz.

  Muñoz recorda que, en la passada edició, Cáritas l'Alcora va remetre una carta a l'Ajuntament i col·laboradors agraint la iniciativa i informant que el total arreplegat va ascendir a 590 kg, principalment d'aliments bàsics, la qual cosa va suposar una "gran ajuda" per als beneficiaris de l'entitat.

  La regidora ha posat en valor el treball realitzat per la biblioteca i els col·legis de l'Alcora, quant a l'organització de la Fira, així com la "necessària tasca" de Cáritas en el municipi.

  Pujar