12 d’agost de 2020 12/8/20

L'Alcora adjudica les obres de millora del carrer Pintor Ribalta

L'Alcora adjudica les obres de millora del carrer Pintor Ribalta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Alcora adjudica les obres de millora del carrer Pintor Ribalta - (foto 2)
  L'Alcora adjudica les obres de millora del carrer Pintor Ribalta - (foto 3)

  L'Ajuntament de l'Alcora ha adjudicat les obres de millora del carrer Pintor Ribalta a l'empresa alcorina Urban Design Building SLU per un pressupost de 27.000 €.

  L'actuació, que començarà en les pròximes setmanes, consistirà en l'ampliació de l'amplària de la vorera esquerra i la renovació del proveïment d'aigua potable del carrer.

  Els treballs s'iniciaran amb una prova de detecció de serveis, i a continuació, es procedirà al tall i demolició del paviment asfàltic existent.

  Aquest projecte s'emmarca dins del pla per millorar l'accessibilitat del municipi, una de les prioritats del Govern municipal, tal com apunta l'alcalde, Samuel Falomir. Sobre aquest tema, Falomir recorda que, en el que va de legislatura, s'han executat "importants actuacions" amb la finalitat d'eliminar barreres arquitectòniques, millorar l'accessibilitat i la seguretat en els carrers i places de l'Alcora.

  Entre elles, el primer edil ha enumerat: l'adequació de 20 passos per als vianants als carrers Ferrerets, Loreto i Constitució; la remodelació i ampliació de les voreres de dues cèntriques i transitades carrers de la localitat, Sant Francesc i Arquebisbe Gasch, i la millora de les places de l'Ajuntament i del Convent; l'ampliació de les voreres del carrer Penyagolosa. A més d'eixamplar les voreres en aquest carrer, es van rebaixar les vorades en quatre punts de la zona; l'ampliació de les voreres del carrer Hermano Martín Salvador (zona col·legi La Salle). En el marc d'aquest projecte també es van instal·lar dos passos de zebra accessibles al carrer i es va col·locar una barana, etc.

  "És important seguir avançant en el pla d'accessibilitat de l'Alcora, per un poble per a les persones", destaca Falomir.

  Pujar