29 d’octubre de 2020 29/10/20

L'Ajuntament de l'Alcora instal·larà parquet i il·luminació led al pavelló polifuncional

L'Ajuntament de l'Alcora instal·larà parquet i il·luminació led al pavelló polifuncional - (foto 1)
  • L'actuació, molt demandada pels usuaris, ascendeix a 145.000 € i es finançarà amb càrrec al superàvit de 2018

L'Ajuntament de l'Alcora donarà resposta a una de les principals demandes dels usuaris del pavelló polifuncional, principalment dels integrants del club l'Alcora Futbol Sala. Així, abans que finalitze l'any, la renovació del sòl d'una de les pistes, amb la instal·lació de parquet, serà una realitat.

“Amb aquesta inversió continuem amb la tasca de millorar significativament les instal·lacions esportives i les condicions per a la pràctica esportiva”, ha assenyalat el regidor d'esports, Manu Rubio.

A més, es duran a terme altres actuacions al polifuncional com la instal·lació d'il·luminació led, que servirà per tal de millorar l'eficiència energètica. Com explica l'alcalde, Samuel Falomir, aquesta iniciativa s'emmarca dins dels objectius de l'Agenda 2030 de l'ONU per al Desenvolupament Sostenible Igualitari. “Un pla d'acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat al qual, com no pot ser d'una altra manera, se suma de forma activa el nostre consistori”, ha informat el primer edil.

La instal·lació del parquet i il·luminació led ascendeix a 145.000 €. Ambdues accions formen part del conjunt d'inversions sostenibles que l'Ajuntament finançarà amb càrrec al superàvit de 2018 i que suposaran un “important estalvi” per a les arques municipals.

Un superàvit amb el qual també es duran a terme diferents accions per millorar l'eficiència energètica en instal·lacions municipals, s'executaran obres per renovar vies públiques i camins i es realitzaran altres projectes de millora en instal·lacions esportives.

Pujar