elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora habilitarà un servei de WhatsApp per informar a la ciutadania

L'Ajuntament de l'Alcora habilitarà un servei de WhatsApp per informar a la ciutadania

  L'Ajuntament de l'Alcora està treballant en la posada en marxa d'un nou canal informatiu mitjançant l'aplicació WhatsApp.

  Agustín Chiva, regidor de Noves Tecnologies, explica que l'objectiu és "facilitar a la ciutadania l'accés a la informació municipal de manera àgil i directa a través d'un sistema amb el qual està familiaritzat i utilitza gran part de la població".

  És molt important-continua- que "els veïns i veïnes que així ho desitgen tinguen a la seua disposició informació en temps real i de manera permanent als seus dispositius mòbils, per tal d'estar al tant del que succeeix a l'Ajuntament i al municipi".

  El nou servei "permetrà als usuaris rebre missatges amb els bàndols, programació cultural, esdeveniments, notícies, serveis públics, així com qualsevol altre tipus d'informació municipal".

  D'aquesta manera, "el WhatsApp municipal se sumarà i servirà per complementar les altres vies d'informació que té en funcionament l'Ajuntament, com són la pàgina web, les xarxes socials, l'APP "Viu l'Alcora", i per descomptat, les oficines municipals", destaca Chiva.

  La iniciativa es posarà en funcionament en les pròximes setmanes, per la qual cosa, els veïns que desitgen formar part del servei WhatsApp l'Alcora, hauran d'emplenar i presentar el model de sol·licitud d'alta que podran trobar en les oficines municipals. També es podrà tramitar a través de la seu electrònica de la web municipal.

  El servei i l'alta en el mateix són gratuïts. Per a ser donat d'alta serà necessari presentar el model de sol·licitud degudament emplenat i afegir el número 647762320 a l'agenda de contactes.

  L'Ajuntament de l'Alcora podrà enviar informació de 8 del matí a 21 hores i, en el cas de detectar-se una informació d'urgència o especial interès, es remetrà en el moment que siga oportú.

  Per a donar-se de baixa del servei, l'usuari només haurà de desagregar el número de la llista de contactes.

  Tota la informació i la normativa d'ús es pot consultar en la pàgina web municipal: www.lalcora.es.

  Pujar