5 d’agost de 2020 5/8/20

L'Ajuntament de l'Alcora desbloquejarà el PAI Camí Santa, després de més de 10 anys paralitzat

L'Ajuntament de l'Alcora desbloquejarà el PAI Camí Santa, després de més de 10 anys paralitzat - (foto 1)
  • L'alcalde ha avançat que s'està acabant de redactar el projecte. L'objectiu és que comence a executar-se en 2020

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de l'Alcora desbloquejarà el PAI Camí Santa, després de més de 10 anys paralitzat - (foto 2)

Després de més de 10 anys paralitzat, l'alcalde de l'Alcora ha anunciat el desbloqueig del PAI industrial Camí Santa, que compta amb una superfície de 107.848,56 m².

Falomir ha avançat que, en l'actualitat, s'està acabant de redactar el projecte, que està previst que comence a executar-se el pròxim any 2020.

Es tracta d'una actuació “molt important”, que permetrà el creixement industrial i la creació de llocs de treball a l'Alcora.

Cal recordar que al gener de 2005 es va dur a terme l'aprovació definitiva del programa i la seua adjudicació, i al desembre de 2008, l'agent urbanitzador va paralitzar el projecte, havent-se executat el 59,60% de les obres d'urbanització.

En conseqüència, l'Ajuntament va procedir a la resolució del contracte d'adjudicació del PAI, per incompliment de la mercantil, al no haver finalitzat les obres en el termini de 3 anys.

“Després de molts anys estancat, era necessari reprendre el projecte, i d'aquesta manera, propiciar l'establiment de nous negocis al nostre municipi, la qual cosa comportarà la generació de noves oportunitats laborals”, ha indicat l'alcalde.

Pujar