8 d’agost de 2020 8/8/20

L'Ajuntament de l'Alcora condicionarà les zones de jocs infantils de diversos parcs

L'Ajuntament de l'Alcora condicionarà les zones de jocs infantils de diversos parcs - (foto 1)
  • Els treballs s'iniciaran “de manera immediata”, tal com ha assenyalat la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez

L'Ajuntament de l'Alcora iniciarà “en breu” tasques de condicionament en les zones de jocs infantils de diversos parcs de la localitat. Entre ells, els situats als carrers Doctor Federico Michavila Paús, avinguda Onda, País Valencià, plaça ceramista José Cotanda, El Venerable i el parc infantil de la pedania de la Foia.

Com informa la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, es pintaran i es durà a terme treballs d'escatat, aplicació de tractament anticorc en la fusta i imprimació antioxidant en ferro i metall en aquells jocs i mobiliari que es troben deteriorats.

“Amb aquestes actuacions reprenem el pla de manteniment, condicionament i millora dels parcs de l'Alcora que té com a finalitat optimitzar el servei, la seguretat i la imatge que s'ofereix en aquests espais als veïns i veïnes”, ha destacat Ibáñez.

En aquest sentit, la regidora ha indicat que “el pressupost municipal de 2020, a més dels projectes de millora, contempla importants inversions per a la creació de noves zones verdes”.

Pujar