elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament i CCOO sumen esforços en favor de l'ocupació i la formació

L'Ajuntament i CCOO sumen esforços en favor de l'ocupació i la formació

  Representants de l'Ajuntament de l'Alcora i del sindicat CCOO s'han reunit per valorar el pla d'ocupació municipal i estudiar noves mesures en favor de l'ocupació i la formació a la localitat.

  Una trobada que han qualificat com "molt fructífera" i que ha comptat amb la presència de l'alcalde de l'Alcora, Víctor Garcia, la regidora d'Ocupació, Nuria Sánchez, el Secretari General de CCOO PV Comarques del Nord, Manel Nieto, i el Secretari General de Construcció i Serveis de CCOO Comarques del Nord, Vicente Ortells.

  D'una banda, s'ha valorat "positivament" el pla d'ocupació municipal "L'Alcora Ocupa" 2016 posat en marxa pel Govern de Progrés, incidint sobretot en les novetats introduïdes. Entre les mateixes, han destacat l'augment de la durada de les brigades d'ocupació, que han passat d'1 a 4 mesos, "millorant considerablement les condicions dels treballadors" i també la "aposta decidida" de l'Ajuntament per potenciar la formació "amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones participants en les accions formatives".

  Cal destacar que, fa un any, Ajuntament i sindicat es van reunir per tal de plantejar les línies a seguir pel govern municipal en matèria d'ocupació "amb la finalitat de beneficiar a les persones aturades del municipi".

  D'altra banda, seguint amb la línia de col·laboració entre ambdues entitats, en la trobada s'ha abordat el conveni que estan preparant pel qual el sindicat cedirà al Consistori l'ús de la seua seu al municipi per a la realització de cursos de formació dirigits a persones aturades. A tal fi, es millorarà l'accessibilitat del local i s'homologarà.

  Tant l'alcalde com la responsable d'Ocupació han destacat la "gran tasca" de CCOO Comarques del Nord, i concretament, el compromís i treball de Nieto i Ortells per fomentar la formació i l'ocupació de qualitat a l'Alcora i en benefici del sector tauleller. A més, han ressaltat "l'estreta relació i el clima de col·laboració" entre l'Ajuntament i el sindicat "per tal de sumar esforços pel bé dels alcorins i alcorines".

  Finalment, Vicente Ortells, candidat a la reelecció com a Secretari General, ha fet una crida a la participació, sol·licitant el suport dels afiliats perquè acudisquen a votar als locals de CCOO corresponents.

  Pujar