18 de novembre de 2019 18/11/19

El PP inicia una recollida de signatures per a suspendre la pujada de l'IBI imposada pel PSPV

El PP inicia una recollida de signatures per a  suspendre la pujada de l'IBI imposada pel PSPV - (foto 1)
  • Les famílies hauran de pagar de les seues butxaques més de 300.000 euros a un partit que ha decidit multiplicar les despeses per a pujar-se els sous a costa de l'Alcora

El Partit Popular de l'Alcora iniciarà una recollida de signatures per a oposar-se a la pujada de l'Impost de Béns immobles (IBI) aprovat pel PSPV per a pagar-se els sous. La iniciativa part del Grup Municipal després de “haver rebut un devessall de queixes i consultes sobre aquest particular”. “Desitgem que aqueix malestar arribe a l'alcaldia perquè qui ha decidit imposar aquesta despesa extra a les famílies pose fre a la mesura”.

Vicente Mateo, regidor i portaveu del Grup Municipal del PP a l'Alcora, ha animat a la població a sumar-se a la proposta. “Tots els que desitgen participar en aquesta iniciativa ciutadana poden fer-ho signant en les fulles que hem habilitat per a tal fi”. El PP atendrà les visites dels veïns en el seu despatx de l'Ajuntament de l'Alcora i també “poden contactar amb nosaltres a través del telèfon que es mostra en l'oficina o en la pròpia seu del Partit Popular”.

La intenció, ha assenyalat Mateo, és ampliar a altres punts del municipi la recollida de suports. “Desitgem que aquestes protestes que ens han fet arribar els ciutadans es traduïsquen en queixes que arriben a un PSPV que va decidir a l'estiu pujar-se el sou i ara ens puja els impostos per a poder finançar les nòmines”.

L'acord adoptat en ple per Samuel Falomir es troba en aquests moments en període d'exposició pública per a recollir les al·legacions dels veïns que desitgen mostrar el seu rebuig. A aquest termini legal que conclourà el mes vinent de novembre se suma ara la iniciativa del PP que pretén donar suport a les al·legacions que es presenten amb una resposta ciutadana.

ocultar
El PP inicia una recollida de signatures per a suspendre la pujada de l'IBI imposada pel PSPV
Pujar