elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

pp: "La inacció del tripartit en el PAI Santa provoca la marxa d'una empresa local de l'Alcora"

pp: "La inacció del tripartit en el PAI Santa provoca la marxa d'una empresa local de l'Alcora"
  • Mateo (PP): "Crida l'atenció que el tripartit sí tinga 2 milions d'euros per a comprar la Real Fàbrica però no per a urbanitzar l'únic PAI que segueix sense desenvolupar-se"

Després de quasi dos anys de govern tripartit a l'Alcora a les mans de Compromís no han fet gens per a debloquear el PAI Santa el que ha provocat que una empresa del sector azulejero es veja oligada a tancar la seua fàbrica i traslladar-se a una població propera per a continuar desenvolupant la seua activitat comercial posat que la inacció i la deixadesa de l'alcalde de Compromís, Victor García, i el regidor d'Urbanisme del PSPV, Samuel Falomir, han fet que el PAI en el qual estava instal·lada l'empresa haja quedat desert i inacabat.

El portaveu i regidor del PP municipal, Vicente Mateo, ha recordat que en l'anterior etapa, el Partit Popular va finalitzar dos dels tres PAIs que ens trobem paralitzats en arribar a l'Ajuntament, el Gómez i el Ciutat Jardí, per la qual cosa "demanema García i els seus socis que tomen exemple i acaben pels menys un en quatre anys".

"No fan gens per a resoldre els problemes reals del dia a dia dels veïns, porten més 20 mesos venent fum i dilapando els diners municipals en excessos, despesa desmesurada i projectes farónicos", ha apuntant el responsable popular.

En aquest sentit, Mateo ha destacat que "crida l'atenció que el tripartit sí tinga diners per a escometre una operació immobiliària de 2 milions d'euros per a comprar la Real Fàbrica sense tenir clar encara els usos que li van a donar als més de 9.000 metres quadrats de superfície del solar però no tinguen pressupost per a urbanitzar el PAI Santa·.

El portaveu popular ha lamentat que el tripartit "en lloc d'atraure empreses i oportunitats laborals al municipi opten per espantar a la insdutria local que cerca empara en altres localitats. Lamentem que les facilitats que han posat altres ajuntaments per a afavorir l'assentament de l'empresa en el seu municipi contrasten de manera molt negativa amb les dificultats que ha trobat l'empresa per part del govern que encapçala l'alcalde de Compromís, Víctor García, la inacció del qual ha provocat l'exili de l'empresa a una altra localitat". "Exigim responsabilitat a l'alcalde, que pose els peus en el sòl i comence a donar solució i a cercar oportunitats de futur per als 788 aturats que segueix havent-hi en el municipi", ha destacat Mateo.

Pujar