9 de desembre de 2019 9/12/19

Garcia anuncia la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l'Alcora

Garcia anuncia la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l'Alcora - (foto 1)

  L'alcalde de l'Alcora, Víctor Garcia, ha anunciat la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l'Alcora. Una iniciativa amb la qual el Govern municipal persegueix afavorir el contacte, el diàleg i la cooperació amb el sector empresarial- industrial del municipi, de gran importància per a l'impuls i la dinamització de l'economia local.

  En paraules del primer edil, l'objectiu és "crear un fòrum en el qual poder conèixer de primera mà les demandes i necessitats del teixit productiu de l'Alcora i treballar conjuntament i de forma coordinada en benefici del municipi i els seus veïns".

  A més, té com a finalitat "fer front comú per tal de guanyar força a l'hora de realitzar peticions quant a millores d'infraestructures, serveis, normatives, etc. davant l'administració provincial, autonòmica i estatal".

  Així mateix, Garcia destaca que aquest fòrum també servirà per tractar un tema tan important com és l'ocupació. "Encara que en aquests últims dos anys la taxa de l'atur ha baixat a l'Alcora més de dos punts- en l'actualitat està en el 16%-, encara cal millorar molt les xifres, de fet, tenim com a objectiu que baixe del 10%".

  D'altra banda, aquesta iniciativa servirà per "crear un clima de confiança per al desenvolupament i posada en marxa d'importants projectes per al sector industrial en els quals el Govern de l'Alcora ja està treballant, com són, el nou Pla General d'Ordenació Urbana, el desbloqueig del PAI Santa, la nova subestació elèctrica, la depuradora industrial i l'actualització dels polígons industrials, entre uns altres."

  "Després de molts anys en els quals s'ha governat d'esquena a les necessitats del sector industrial, des de l'Ajuntament hem obert una nova etapa en la qual estem treballant en el desbloqueig de projectes clau per a la indústria i el futur de l'Alcora", així com- continua l'alcalde- "en la cerca de sinergies i el foment del contacte i diàleg permanent amb el sector per posar en comú necessitats i objectius i, d'aquesta manera, poder dur a terme iniciatives beneficioses per al nostre municipi".

  "Volem fer créixer a l'Alcora com un espai atractiu perquè vinguen empreses, per a la promoció econòmica i per a la creació d'ocupació", ressalta Garcia. "La indústria va ser fa dècades el punt clau per a la transformació social i econòmica del nostre municipi i ara ha de jugar un paper fonamental en l'impuls i reactivació de l'economia".

  Cal destacar que el Consell Econòmic Empresarial de l'Alcora estarà integrat pels sectors més representatius i en les pròximes setmanes es reunirà per primera vegada per a la seua constitució.

  ocultar
  Garcia anuncia la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l'Alcora
  Pujar