elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de Nadal arriba aquest diumenge a l'Alcora per a promocionar el comerç local

La Fira de Nadal arriba aquest diumenge a l'Alcora per a promocionar el comerç local

  L'Alcora celebrarà el pròxim diumenge 17 de desembre la tradicional Fira de Nadal, una iniciativa organitzada per l'Associació de Comerç i Serveis (ACOSAL), en col·laboració amb el Consistori i la Caixa Rural de la localitat.

  Més de 20 comerços es donaran cita a partir de les 11 hores a la plaça de l'Ajuntament per mostrar al públic una àmplia i variada selecció de productes i serveis.

  Els veïns i visitants, a més de tenir l'oportunitat de realitzar les seues compres nadalenques, podran gaudir de les activitats paral·leles que s'han programat per a la cita, com són tallers infantils i música en directe, a càrrec de El Camino, entre unes altres.

  La màgia del Nadal també estarà present a la fira amb la visita del Pare Noel, que arreplegarà les cartes dels més menuts a partir de les 17 hores.

  Des d'ACOSAL recorden que, en aquestes festes, comprar a l'Alcora pot tindre premi. I és que, entre les persones que facen les seues compres als establiments associats, se sortejarà un creuer per a dues persones i dues escapades rurals. Els tiquets començaran a lliurar-se el diumenge a la fira.

  Per la seua banda, la regidora de Comerç, Ana Huguet, anima a la participació i a comprar a l'Alcora, destacant que "recolzar al comerç local suposa dinamitzar, enfortir l'economia i generar prosperitat al nostre municipi". Així mateix, Huguet ressalta els "nombrosos aspectes positius", tals com "la proximitat, la confiança i la qualitat" dels productes i serveis que ofereixen els comerços alcorins.

  Pujar