11 de desembre de 2019 11/12/19

PP: “Falomir recaptarà més de 300.000 euros a les famílies de l'Alcora amb la pujada de l'IBI”

PP: “Falomir recaptarà més de 300.000 euros a les famílies de l'Alcora amb la pujada de l'IBI” - (foto 1)
  • L'increment de l'impost permetrà a l'alcalde socialista obtenir la liquiditat que li garantisca cobrar la seua nòmina, la dels seus regidors i la dels dos nous assessors

La pujada de l'Impost de Béns Immobles (IBI) que l'alcalde socialista Samuel Falomir ha imposat als veïns li permetrà recaptar més de 300.000 euros de les famílies de l'Alcora.

La 'destralada fiscal' que ha imposat el PSPV amb la seua majoria la finançaran tots els veïns de la localitat a través d'un impost “que és el més quantiós per a les famílies i que arriba a tota la població”. Des del Partit Popular, tal com va assenyalar Miguel García en el ple, “s'ha d'apostar per injectar ingressos en els ciutadans, a través de la rebaixa d'impostos, en lloc d'asfixiar-los amb increments fiscals”.

En aquest sentit, des del Grup Municipal del Partit Popular “anem a defensar als veïns i protegir-los enfront de les polítiques de l'esquerra, que imposen pujades d'impostos als veïns per a garantir-se el cobrament d'una nòmina que s'ha multiplicat”. Un increment que arriba en un moment en què tots els indicadors econòmics alerten de la desacceleració de l'economia i de l'increment de l'atur. “No obstant açò, a l'Alcora, el PSPV decideix pujar-se el sou”.

Per al Partit Popular “l'alcalde i el seu equip ha de cobrar un sou. És una qüestió que no critiquem”. No obstant açò, “sí considerem innecessari que Samuel Falomir no solament s'haja pujat el seu sou i multiplicat el dels seus regidors, sinó que a més s'haja permès el luxe de crear dos nous llocs per a assessors que paga tota la població”.

Miguel García ha reivindicat l'Alcora per sobre dels partits. “Som servidors públics, veïns que hem fet el pas d'entrar en política parell resoldre els problemes dels nostres ciutadans, millorar la seua qualitat de vida i generar oportunitats”. Difícilment, ha considerat el regidor del PP, “anem a tirar-los una mà si la primera decisió de l'alcalde és pujar-se el sou i, al mes següent, aprovar un increment d'impostos amb el qual finançar-se la nòmina. Ens trobaran per a treballar per l'Alcora, no per a asfixiar a les famílies del nostre municipi”, ha concretat.

ocultar
PP: “Falomir recaptarà més de 300.000 euros a les famílies de l'Alcora amb la pujada de l'IBI”
Pujar