elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix al PSOE reforçar el centre de salut de l'Alcora per a evitar el caos en la vacunació

El PP exigeix al PSOE reforçar el centre de salut de l'Alcora per a evitar el caos en la vacunació
  • La regidora del PP lamenta que el PSOE ampare pàgines en Facebook amb informació falsa i recorda que “els veïns de Sant Joan, Figueroles i Costur no són de segona”

El Partit Popular de l'Alcora ha reclamat a l'alcalde socialista, Samuel Falomir, un reforç del centre de salut de la localitat per a evitar el caos en la vacunació. L'aparició d'una pàgina no oficial en la xarxa social Facebook del centre de salut que facilita informació no veraç sobre el procés sumat a les queixes de veïns de Sant Joan de Moró, Figueroles i Costur pel lliurament de terminis de vacunació diferents als dels veïns de l'Alcora ha creat un “absolut caos que ha de resoldre's”.

Així ho ha estimat la regidora del PP a l'Alcora, Patricia Gil, qui ha defensat la labor dels sanitaris al capdavant del centre mèdic “perquè estan donant tot de si perquè aquesta pandèmia se supere com més prompte millor i és gràcies a la seua convicció, esforç i treball que estem protegits”.

Des del PP lamenten que l'excel·lent labor dels professionals es veja afectada per l'aparició en xarxes socials d'una pàgina que sota el nom de centre de salut de l'Alcora es dedica a informar periòdicament sobre terminis de vacunació, sectors de població cridats a vacunar-se i invitació als usuaris a cridar al centre de salut per a concertar cites.

“Aquesta situació ha derivat en un absolut caos que estan pagant els professionals que atenen en el nostre centre de salut”. En efecte, “la centraleta es col·lapsa i els ciutadans es queixen de no poder contactar amb el centre a través de la centraleta”. Una situació que provoca queixes i protestes “perquè hi ha anomenades que es produeixen per consultes bàsiques d'atenció Primària i altres provocades per una informació errònia apareguda en xarxes socials”.

Tal com explica la regidora, “en l'últim ple ja advertim a la regidora de Sanitat perquè prenguera cartes en l'assumpte i actuara davant aquesta situació que només deriva en problemes. No obstant això, la seua resposta va ser tirar pilotes fora. I lamentablement el PSOE, com a equip de govern municipal i també com a responsable de la Conselleria de Sanitat, hauria de donar solucions en lloc de posar-se de perfil”.

Per tot això, “en el pròxim ple tornarem a exigir a l'alcalde que ja que la seua regidora diu no tindre competències en aquesta matèria, es pose ell a treballar per a resoldre aquest caos. Perquè ni els sanitaris del centre de salut de l'Alcora ni tampoc els veïns de la nostra localitat han de pagar les conseqüències d'aquests crassos errors”.

Pujar