13 de desembre de 2019 13/12/19

El PP escometrà la remodelació de la Plaça Sant Roque i la reordenació del tràfic rodat a l'Alcora

El PP escometrà la remodelació de la Plaça Sant Roque i la reordenació del tràfic rodat a l'Alcora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP escometrà la remodelació de la Plaça Sant Roque i la reordenació del tràfic rodat a l'Alcora - (foto 2)

  “El sentit comú és sempre la millor eina per a prendre decisions i quan es tracta del servei públic és imprescindible. Per açò, escoltar als veïns, resoldre les seues crítiques i atendre a les seues demandes forma part de la raó de ser de la nostra candidatura i així ho farem en tots els àmbits, també en matèria urbanística”.

  Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha validat la proposta popular d'escometre la remodelació de la Plaça Sant Roque i, al costat d'ella, la reordenació de les adreces de tràfic cap a la Plaça Espanya. Tot açò para, tal com ha explicat Mallol, “acabar amb el caos circulatori que han generat algunes de les incomprensibles decisions preses per PSOE i Compromís i que tantes molèsties han generat en els veïns”.

  D'igual manera, l'alcaldable popular ha explicat que “recuperarem la doble adreça en la calle Arquebisbe Gasch, al costat de la Fonda María, per a d'aquesta manera afavorir el tràfic rodat i respondre a les demandes dels veïns”.

  En aquesta línia, “i entre altres actuacions que escometrem a partir del 26 de maig si comptem amb la confiança majoritària dels alcorins”, estudiarem la reforma de les escales del carrer Hno. Martín Salvador i les escales del carrer Madrid així com l'accés a l'Àgora des del carrer Xúquer.

  Tot açò, i altres projectes com l'execució d'un nou parc en el carrer Guitarrista Tárrega i Camí Nord, tindran per objecte “el millorar el dia a dia dels nostres veïns i sumar recursos i serveis per a fer de l'Alcora el municipi que mereixen els alcorins”.

  ocultar
  El PP escometrà la remodelació de la Plaça Sant Roque i la reordenació del tràfic rodat a l'Alcora
  Pujar