21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP d'Alcora crearà un espai d'assessorament per al comerç local i un portal web per a fomentar la compra de proximitat

El PP d'Alcora crearà un espai d'assessorament per al comerç local i un portal web per a fomentar la compra de proximitat - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, crearà la figura de ‘l'assessor per al comerç’ amb l'objectiu “d'enfortir el teixit comercial local i convertir a l'Ajuntament en el millor aliat perquè els nostres comerciants sumeixen recursos i possibilitats en el seu moment a dia”.

  L'alcaldable popular ha validat la necessitat d'aquesta iniciativa ja que “si volem que l'Alcora avance per la senda del desenvolupament i les oportunitats, és imprescindible que ho faça de la mà dels alcorins que, dia a dia, alcen les persianes dels seus negocis brindant-nos a la resta de veïns recursos, serveis i, sobretot, el seu temps i dedicació”.

  És per açò que, tal com ha explicat Mallol, a través de ‘l'assessor per al comerç’ “ambicionem posar a la disposició dels nostres xicotets comerciants i emprenedors totes les eines possibles perquè el seu negoci cresca i, amb ells, cresca l'Alcora afavorint, entre altres coses, la proximitat”.

  Per a açò, la candidata popular també ha avançat la creació del portal web ‘Compra a l'Alcora’. “Una pàgina que”, ha afegit l'alcaldable popular, “es convertirà en el millor aparador online possible de l'excel·lència, qualitat i, també proximitat, dels productes i serveis que els alcorins posen a la disposició dels seus veïns donant-los a conèixer i impulsant campanyes de fidelització”.

  Creació Ruta Gastronòmica

  En aquesta línia de suport al teixit comercial i empresarial, l'alcaldable del PP ha avançat la intenció d'impulsar la creació d'una Ruta Gastronòmica de la mà del sector de la restauració local “per a omplir els bars i restaurants de l'Alcora i dinamitzar el municipi. És imprescindible promoure totes aquelles iniciatives que redunden en el municipi, sumeixen nova oferta i generen riquesa i ocupació”.

  Fòrum per al petit empresari i Consell Econòmic Empresarial

  En aquesta línia de suport al teixit comercial i empresarial, des del Partit Popular es propiciarà també la creació d'un fòrum de participació perquè els emprenedors i petits empresaris alcorins “tinguen l'espai de protagonisme que requereixen i mereixen per a generar sinergies entre el teixit empresarial local i l'Ajuntament”.

  “I és que mentre PSOE i Compromís han silenciat durant quatre anys al teixit econòmic local deixant en el no-res al Consell Econòmic Empresarial, nosaltres recuperarem aquest fòrum de participació que solament han convocat en dues ocasions en tota la legislatura i conjuminarem esforços al costat dels nostres comerciants i empresaris”, ha reiterat Mallol.

  Pujar