27 d’octubre de 2020 27/10/20

El “Club Taurino” ret homenatge a la reina i dames de les Festes del Crist 2016

El “Club Taurino” ret homenatge a la reina i dames de les Festes del Crist 2016 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El “Club Taurino” ret homenatge a la reina i dames de les Festes del Crist 2016 - (foto 2)
  El “Club Taurino” ret homenatge a la reina i dames de les Festes del Crist 2016 - (foto 3)

  El “Club Taurino” de l'Alcora ha homenatjat aquest matí a la reina de les Festes del Crist 2016, Neus Bartoll, i les dames d'honor, Ana Gasch, Carla Lliberós, Ángela Pintor, Ester Mor, Ana Tomás, Mar Robres i Andrea Sansano, com a representants de la dona alcorina i del poble de l'Alcora, en general.

  En el transcurs de l'acte, els membres del Club Taurí els han dedicat unes emotives paraules i els han fet lliurament de diversos regals. Entre ells, una peça ceràmica que el president de l'entitat, Eliseo Fabregat, ha lliurat a la reina.

  Fabregat ha dedicat unes paraules a les protagonistes i ha destacat la importància de la dona en tots els àmbits socials, “també en el món taurí”.

  En la seua intervenció, l'alcalde de l'Alcora, Víctor Garcia, ha ressaltat el “gran paper” que estan exercint la reina i dames, “podeu estar molt orgulloses, com ho està el poble de l'Alcora”, ha manifestat. “Cada dia ens contagieu la vostra alegria i ganes de gaudir cada acte al màxim. És un autèntic privilegi compartir aquestes festes amb vosaltres”, ha conclòs.

  Pujar