18 de gener de 2020 18/1/20

Aquest cap de setmana se celebrarà el I Concurs de Curtmetratges de l'Alcora-ALCurt 2018

Aquest cap de setmana se celebrarà el I Concurs de Curtmetratges de l'Alcora-ALCurt 2018 - (foto 1)

  Aquest cap de setmana, l'Alcora acollirà el seu primer concurs de curtmetratges- ALCurt 2018.

  El certamen se celebrarà en dues jornades: el divendres 14 de desembre, es projectaran tots els treballs presentats, un acte en el qual també es triarà el Premi del Públic, a través de la votació del públic assistent; i el dissabte 15, es projectaran els curtmetratges premiats i es durà a terme la gala de lliurament de premis conduïda per Ainara Olucha Monfort.

  L'alcalde, Samuel Falomir, ha destacat la "bona resposta" i l'"elevada participació" sobretot, tenint en compte que es tracta d'una iniciativa pionera a la localitat.
  En els mateixos termes s'ha expressat el regidor de Joventut, Robert Tena, qui ha explicat que s'han presentat un total de 26 curtmetratges, de diferents nacionalitats. Tena ha ressaltat també l'"elevat nivell" dels treballs presentats. "El jurat no ho ha tingut gens fàcil", ha manifestat.

  Cal recordar que, a més del responsable de Joventut, el jurat del certamen està integrat per professionals de l'àmbit audiovisual i les arts escèniques de l'Alcora: Juan Lluna, Mª Carmen Canto, Belén Nevot, Arianne Olucha i Carlos Esteban.

  Pel que fa al quadre de premis, Tena ha indicat que es reparteixen un total de 1.500 € entre els guanyadors de les diferents categories establides: millor curtmetratge, millor curtmetratge rodat a l'Alcora, curtmetratge més original i premi del públic.

  Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament persegueix "fomentar la creativitat, recolzar als joves creadors i creadores i servir com a mitjà d'expressió i difusió de les manifestacions culturals relacionades amb el món audiovisual".

  "El nostre objectiu és que ALCurt es consolide i passe a formar part de l'agenda d'activitats de l'Alcora".

   

  ocultar
  Aquest cap de setmana se celebrarà el I Concurs de Curtmetratges de l'Alcora-ALCurt 2018
  Pujar