29 de setembre de 2020 29/9/20

Travel Inspirers crea una campanya de màrqueting per 'Alcoi Ciutat del Nadal'

Travel Inspirers crea una campanya de màrqueting per 'Alcoi Ciutat del Nadal' - (foto 1)
  • Format per 7 dels principals bloguers de viatges en castellà

Travel Inspirers ha creat una campanya de màrqueting per a 'Alcoi Ciutat del Nadal'. Travel Inspirers està format per 7 dels principals bloguers de viatges en espanyol; professionals del periodisme, la fotografia, el vídeo i el màrqueting en línia amb llarga experiència en l'elaboració de cròniques de viatges, difusió de destins i recopilació de consells útils a l'hora de viatjar.

Aquesta campanya té 4 claus d'acció de màrqueting de continguts amb Travel Inspirers.

Conéixer: realitzar un viatge que permeta descobrir racons i viure experiències en la destinació.

Inspirar: publicació de temes inspiradors, fotos de qualitat i videoclips experiencials que inciten a conéixer la destinació.

Promocionar: campanyes complementàries de promoció que promoguen la lectura dels temes inspiradors publicats.

Professionalitat: compromisos de publicació i promoció de continguts, amb objectius de mètriques i presentació de resultats finals.

La campanya es porta endavant amb publicacions en blogs i xarxes socials. Els creadors han de facilitar tots els resultats de les publicacions. Els 7 blocs acumulen les següents mètriques: Usuaris únics 1.800.000 al mes, Pàgines vistes 3.100.000 al mes, Twitter 150.000 seguidors i Pàgines Facebook 700.000 seguidors.

Per realitzar aquesta campanya, dos dels bloguers es desplaçaran a la nostra ciutat el dia 3 de gener a la nit, Carlos Sarralde de 'Guías Viajar' i David Escribano de 'Viaja Blog'. Els dos viuran el dia 4 i 5 de gener a la nostra ciutat tota la màgia del Nadal Alcoià, encara que les publicacions apareixeran en tots els blocs::

Chavetas (http://viajes.chavetas.es/)

El Pachinko (http://elpachinko.com/)

El Rincón de Sele (http://www.elrincondesele.com/

Guías Viajar (http://guias-viajar.com/)

La Viajera Empedernida (http://www.laviajeraempedernida.com/)

Paco Nadal, supongo (https://www.youtube.com/user/paconadalsupongo)

Viajablog (http://www.viajablog.com/)

A més cal assenyalar que vindran el dia 5 de gener, 30 "instagramers" especialistes en viatges, 20 d'ells vindran a les 9.30 h a la Tourist Info, on se'ls facilitarà la informació pertinent i se'ls traslladarà al Campament Reial. Jordi Linares, president de l'associació de turisme Alacant Interior, exercirà de guia en aquesta ubicació, després hi haurà sessió de Tirisiti. A la vesprada vindran 10 més, tots estaran publicant i compartint en les xarxes. Aquesta acció compta amb la col·laboració de l'Hostal Savoy.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano destaca que: «Des de la regidoria de Turisme hem pensat que una campanya mitjançant les xarxes que, arriba a tanta gent, i de la mà d'aquests bloguers i instagramers amb un posicionament al mercat capdavanter en seguidors i referències, ens permet promocionar la nostra destinació a tota Espanya i inclús a l'estranger».

«L'objectiu que ens hem marcat és posicionar Alcoi com a objectiu de qualitat i com no, les nostres tradicions, tan genuïnes i conservades són el millor estendard que tenim. #AlcoiCiutatdelNadal ha de ser coneguda i reconeguda, i sols així podem ser Patrimoni de la Humanitat», conclou Zamorano.

Pujar