elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 33 punts de votació canviaran la seua ubicació en les Eleccions Europees per a millorar les condicions

  • En total hi haurà 88 meses electorals en 21 col·legis

El 9 de juny tindran lloc les eleccions europees a Espanya. A Alcoi hi haurà un total de 88 meses electorals distribuïdes en 21 col·legis. En total 33 punts de votació canvien d'ubicació respecte a les últimes eleccions amb la intenció d'acostar-los als domicilis.

Recordem que els últims comicis van ser les eleccions generals del 23 de juliol, data per a la qual es van buscar col·legis pròxims, molt amplis i que tingueren al mateix temps climatització, raó per la qual alguns espais van albergar moltes meses. En total, es van canviar 59.

Després d'analitzar com va ser la modificació, es mantenen aquells punts on el resultat va ser satisfactori i es modifiquen uns altres amb la intenció de buscar la màxima proximitat als domicilis dels votants i el confort del col·legi electoral.

Recordem que no es poden ‘reorganitzar’ o dividir els districtes, seccions i meses, tal com ja va indicar Subdelegació del Govern.

En total canviaran de col·legi 33 meses electorals:

En el Centre de Majors d’Oliver de les 11 meses de les últimes eleccions passen a 2. Quatre tornaran a l’AAVV La Mistera i cinc al CEIP El Romeral.

Les sis del CPEE Tomàs Llácer tornen al CEIP Horta Major.

De les 9 que van estar en l’UDP, 5 van al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre (són les que anteriorment votaven a l'Escola Oficial d'Idiomes) i 4 tornen al CEIP Miguel Hernández.

En el Centre Social de la Zona Nord es mantenen 6 meses electorals, mentres que 6 tornen al Col·legi Esclaves.

Les 6 que hi havia en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre aniran al Col·legi Salesians Joan XXIII (són les que tradicionalment votaven a Cotes Baixes).

Finalment, deixa l’Àgora la mesa electoral del Baradello Gelat, que torna al seu centre social.

Es mantenen els canvis de les últimes eleccions en el cas de:

Les dos meses que votaven en l’AA.VV. Viaducte – La Serreta que seguiran el Centre de Majors La Plaça. Les quatre del Col·legi Sant Vicent seguixen en l'Àgora. Les dos del Jesuset del Miracle continuen en el Centre de Majors Oliver.

En el cas del Col·legi Sant Roque, 5 meses electorals segueixen en el Mercat Sant Roc, i altres 4 ho fan en la Agència de Lectura Municipal La Uixola. Igualment, les 6 de la AA.VV. Eixample es mantenen en el Mercat Sant Roc.

Les 3 meses de la Llar Residència El Teix que es van traslladar a l'Antiga Seu de la AA.VV. Eixample. En els locals que es troben entre el carrer Isabel la Catòlica i Pintor Cabrera.

Totes les persones poden consultar on han de votar en el següent enllaç: https://www.alcoi.org/censo/index.html

«La nostra intenció és que puga votar el màxim nombre de persones en les millors condicions possibles per això hem dut a terme estes modificacions. És important que la gent mire la targeta que els arriba a la seua bústia en el qual els indiquen en què col·legi i mesa han de votar, no obstant això, hi ha un enllaç creat en la web de l'Ajuntament per a què es puga consultar simplement indicant el número de DNI i la data de naixement», explica l'edil d'Administració Local, Lorena Zamorano.

Així doncs, aquests són els 21 col·legis amb les 88 meses:

RESIDÈNCIA PINTOR SALA          3

EPSA  4

CENTRE DE MAJORS LA PLAÇA 2

CENTRE SOCIAL EL BARADELLO           1

AAVV FONT ROJA 5

ÀGORA        4

AAVV ELS CLOTS    2

CENTRE DE MAJORS OLIVER      2

AA.VV. LA MISTERA          4

CENTRE SOCIAL MAJORS DE BATOI    3

CENTRE CERVANTES JOVE          6

MERCAT DE SANT ROC    10

COL·LEGI ROMERAL         5

ANTIGA AA VV ENSANCHE        3

AGÈNCIA DE LECTURA UIXOLA 4

COL·LEGI HORTA MAJOR           6

CENTRE ESPORTIU EDUARDO LATORRE          5

COL·LEGI MIGUEL HERNANDEZ 4

COL·LEGI ESCLAVES         3

CENTRE SOCIAL ZONA NORD   6

COL·LEGI SALESIANS JUAN XXIII           6

 

Pujar