1 d’abril de 2020 1/4/20

Torna la Costa Blanca Challenge

  • Alcoi acollirà l'eixida i l'arribada d'aquest esdeveniment turístic

Aquest dissabte 28 de setembre tindrà novament la Costa Blanca Challenge 2019. Aquest és un esdeveniment mototurístico no competitiu que transcorre en carreteres obertes al trànsit, amb eixida i arribada a Alcoi. El seu objectiu és donar a conéixer les carreteres i llocs emblemàtics de la Comunitat Valenciana, mitjançant el pas per punts de control amb el visat d'un passaport. Hi ha prop de 200 inscrits.

Es poden triar diverses rutes i té una fi benèfica. Enguany els seus beneficis aniran a parar al projecte Lolo el Mono viajero,, que recapta fons per a famílies amb afectats per accidents de trànsit amb motocicleta. Tot tipus de motos tenen cabuda: motos esportives, *trail, custom, clàssiques, naked, i moltes més. A més realitzaran un concurs fotogràfic i videogràfic en el qual es premiarà amb una càmera esportiva a les millors instantànies i vídeos realitzats pels mateixos participants durant l'esdeveniment.

Pel que respecta al programa, aquesta vesprada serà la recepció de participants i lliurament de ‘Welcome Pack’ de 16 a 21 hores.

Els participants eixiran des de la plaça de la Foguera a les 7 o les 8 del matí segons la ruta en la qual estiguen inscrits.

D'11.00 a 13.30h els assistents a aquesta plaça alcoiana podran provar gratuïtament la gamma de patinets i bicicletes elèctriques que up2 city - vehicles elèctrics ofereix. També hi haurà una exposició de motos clàssiques a càrrec del restaurador Rubén Largo, i el Club Classic Callosa, i hi haurà un castell inflable.

A partir de les 18.00, començaran a arribar els participants de Costa Blanca Challenge 300, i seguidament els participants de Costa Blanca Challenge 500 mentre un Dj amenitza la festa i el posterior sorteig de regals.

Indicar que el trànsit estarà tallat al carrer Andalusia, tram entre carrer General Prieto i Enginyer Colomina Raduán amb horaris de tall de 6 a 10 hores i de 18 a 23 hores.

«Una vegada més, tenim l'exemple del bon funcionament de la col·laboració públic-privada. En aquest cas una empresa privada ha creat un esdeveniment en el qual participen quasi 200 persones vingudes de tota Espanya que pernoctaran i coneixeran la nostra ciutat i els voltants. Des de la nostra regidoria donarem suport a totes les iniciatives com aquesta, que ajuden la promoció de la nostra ciutat com a destinació turística», ha afirmat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Pujar