23 d’octubre de 2019 23/10/19

Toni Francés: “Votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge"

Toni Francés: “Votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Toni Francés: “Votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge" - (foto 2)
  Toni Francés: “Votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge" - (foto 3)

  Hui ha arrancat la campanya de cara a les eleccions Generals i Autonòmiques, dos comicis en els quals els alcoians ens juguem el suport d'aquestes administracions perquè la ciutat continue avançant i millorant. Per a això és imprescindible comptar amb governs socialistes, que tindrien a més representació alcoiana amb Aroa Mira a València i Patricia Blanquer a Madrid.

  El candidat a l'alcaldia, Toni Francés, remarca que “només els governs socialistes han invertit a Alcoi de manera determinant” i assenyala que “Alcoi es juga molt en les eleccions Generals i Autonòmiques, i votar al PSOE és votar que continue progressant i avançant en el seu lideratge”.

  Anit els socialistes alcoians ens vam sumar a la tradicional pegada de cartells, en la zona del Teix, donant així per iniciada la campanya electoral per a revalidar els governs de Ximo Puig i Pedro Sánchez.

  Perquè votar al PSOE és votar inversions per a Alcoi, és poder continuar comptant amb un fort suport, com ha succeït amb els governs de Ximo Puig i Pedro Sánchez, que han incrementat els recursos destinats a aquesta ciutat, després d'anys de sequera, com també ha sigut la legislatura en la qual s'han desbloquejat projectes que portaven anys sense poder veure la llum.

  El candidat socialista a l'alcaldia d'Alcoi, Toni Francés, aplaudeix que “la Generalitat, amb el socialista Ximo Puig, ha estat com mai abans havia estat el govern autonòmic amb aquesta ciutat. Ni tan sols quan el PP governava a València i a Alcoi apostaven per la nostra ciutat, de fet li donava l'esquena i les inversions no arribaven”.

  A més, Toni Francés posa l'accent que “quan consellers del PP venien a Alcoi ho feien envoltats de policia, ja que una societat amenaçada els mostrava les seues queixes. Ara tenim un govern del qual sentir-nos orgullosos”. Igualment, remarca l'esforç inversor del govern de Pedro Sánchez i incideix que “ha aconseguit garantir el futur del nostre tren”.

  Per això, Toni Francés remarca que “votar socialistes és assegurar un suport decidit de les administracions Central i Autonòmica a la nostra ciutat”.

  ocultar
  Toni Francés: “Votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge"
  Pujar