31 d’octubre de 2020 31/10/20

Més de 750 telefonades al telèfon especial habilitat en l´Ajuntament d´Alcoi

Més de 750 telefonades al telèfon especial habilitat en l´Ajuntament d´Alcoi - (foto 1)
  • Se suspén la línia 5 d’autobús i es redueixen les altres línies durant el cap de setmana

Des del dilluns l’ajuntament d’Alcoi ha activat un telèfon gratuït per demanar informació, resoldre dubtes i concertar cites prèvies mentre dure la situació d’Estat d’Alarma. El telèfon és el 900750071 i està actiu de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Durant aquesta setmana s’ha atés més de 750 trucades. Els tres principals temes han segut el pagament d’impostos i el seu ajornament, dubtes sobre com posar-se en contacte amb els centres de salut i respecte a la mobilitat.

Cal destacar que s’han determinat dues mesures referents a la mobilitat. En concret respecte a l’autobús urbà. Se suspén la línia 5 que durant el cap de setmana puja al cementeri i poliesportiu perquè aquests estan tancats. A més la resta de línies es reduiran considerablement durant el cap de setmana, ja que cal quedar-se a casa.

Finalment indicar respecte al Taxi que des de hui redueix el servei al 50%, és a dir, hi haurà la meitat de taxis circulant. Recordar que només pot anar un passatger per servei, amb l’excepció de persones amb diversitat funcional o alguna causa justificada.

Pujar