elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Joventut programa activitats en línia per aquesta setmana

La regidoria de Joventut programa activitats en línia per aquesta setmana
  • Han creat la campanya #AmbResponsabilitat per conscienciar a la joventut sobre la responsabilitat de cuidar-nos i cuidar als altres enfront de la Covid-19

La regidoria de Joventut no deixat de treballar a causa de la Covid 19 i ha hagut de buscar alternatives per seguir oferint activitats. Per aquesta setmana ha realitzat una completa programació en línia i a més ha creat una campanya de conscienciació sobre la Covid 19.

Pel que respecta a la programació cada dia a les 12 h es publica tant al web de Joventut com a les seues xarxes una activitat. Ahir dilluns va ser ‘Et recomanem una pel·lícula’ hui dimarts serà ‘El llibre de la setmana’, dimecres 20 ‘Els millors curts’, dijous 21 ‘Espai Curiós’, on recomanaran i explicaran les APP'S més interessants i finalment el divendres 22 un taller en línia titulat: ‘Organitza el teu temps’. Explicaran com la joventut pot organitzar-se de forma satisfactòria. Està pensat per a poder conciliar els estudis o treball amb l'oci i la resta d'activitats. En ser activitats en línia no cal fer-les en el mateix moment de la publicació, es poden realitzar a qualsevol hora.

Ahir dilluns també va començar el curs d’Estratègies d'intervenció educativa en contexts de violència juvenil, que es desenvolupa des del 18 fins al 31 de gener.

La regidoria de Joventut també ha creat un vídeo per conscienciar a la gent jove sobre la responsabilitat enfront de la Covid-19. En aquest vídeo es veuen imatges de joves duent a terme diferents activitats de forma individual i una veu en off va llençant diferents missatges per acabar #AmbResponsabilitat. Han comptat amb la col·laboració de Juli Cantó.

Aquest és el missatge:

«Ara que les abraçades són comptades.

Ara que les videotrucades estan a l'ordre del dia.

És el moment de mirar cap a dins i desfer-nos d'allò que no volem.

De retrobar-nos amb nosaltres i amb els nostres.

D'abraçar amb paraules i gestos a qui estimem

El moment d'estimar-nos i d'estimar sense por.

És hora de reprendre allò que no havíem acabat

De ser valents i valentes.

De cuidar-nos, i cuidar dels que estimem.

És el moment de viure,

És el moment de comprometre's amb les nostres accions»

«És necessària molta responsabilitat individual i col·lectiva, pensem que els i les joves han d’actuar amb responsabilitat i per això hem fet la campanya en positiu adreçada a la població juvenil, ja que actualment, es un dels col·lectius poblacionals amb més incidència» explica la regidora de Joventut, María Baca qui recorda que «hem d’estar a casa i només eixir per treballar, estudiar, comprar o els serveis bàsics, per això és fonamental donar alternatives d’oci als joves i que a més siguen en línia perquè puguen fer-les des de casa».

 

Pujar