6 de juny de 2020 6/6/20

La regidoria de Joventut d´Alcoi oferirà classes de Fitdance per fer en casa

La regidoria de Joventut d´Alcoi oferirà classes de Fitdance per fer en casa - (foto 1)
  • Cada dijous publicarà un vídeo a les seues xarxes socials

La regidoria de Joventut oferirà classes de Fitdance una vegada a la setmana en vídeo perquè des de casa es puga fer exercici. S’emetrà a través de les seues xarxes socials els dies 7, 14, 21 i 28 de maig a les 18.30 hores.

El Fitdance és una classe de ball en la qual es fusionen diferents estils musicals amb la finalitat de cremar calories. Cada coreografia és duta a terme per un instructor que alterna melodies intenses i lentes, creant així una rutina d'intervals aeròbics.

Aquest tipus d’exercici millora l'equilibri i la coordinació, atés que les coreografies solen repetir-se per blocs. Així mateix, és molt bo per a relaxar la ment i els músculs, alliberar tensions, combatre l'estrés i generar endorfines, també denominades molècules de la felicitat. Igual que la Zumba, aquest exercici és ideal per a omplir el cos d'energia i tonificar-lo, amb l'única diferència que amb el Fitdance es poden realitzar més passos i moviments.

La professora serà Sandra Ardaiz, diplomada en dansa clàssica i dansa espanyola. Pertany al Ballet d'Inma Cortés d'Alcoi, i fa classes en els centres de dansa de Fitdance i porta la coodirecció del Ballet d'Inma Cortés.

Aquestes són les xarxes on es publicaran els vídeos: Facebook: @alcoijoventut, Twiter: @joventutalcoi, Instagram: @joventutalcoi, Instagram: @clubjovealcoi i Youtube: Joventut Alcoi.

La regidora de Joventut, María Baca, indica que: «Des de Joventut estem readaptant la nostra programació a les noves circumstàncies i pensem que és una molt bona iniciativa promoure alternatives d’oci saludable per als nostres joves, com és el cas del fitdance que a més de ser un estil molt nou també és molt divertit .Des de Joventut volem agrair a la professora de ball, Sandra Ardaiz, aquesta iniciativa i la seua col·laboració i professionalitat. Animem a tot els joves a que gaudisquen cada dijous amb aquestes classes».

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar