11 d’agost de 2020 11/8/20

La regidoria d'Habitatge adjudica 13 habitatges socials en el primer semestre de l'any

La regidoria d'Habitatge adjudica 13 habitatges socials en el primer semestre de l'any - (foto 1)
  • Conjuntament amb treballs de mediació, tant social amb les famílies com amb les immobiliàries

Durant el 2020, la regidoria d'habitatge ha realitzat 11 adjudicacions d'habitatges municipals, 4 d'ells han sigut temporals fins que es trobara un nou lloguer i els 7 restants definitius. D'altra banda, s'han realitzat 2 adjudicacions d'habitatges autonòmics, a través de l'EVHA, i hi ha tramitats 15 més, pendents d'adjudicació. Una altra de les tasques del departament se centra en la mediació, tant amb les famílies amb més problemàtica social, com la mediació entre els usuaris i les immobiliàries. En aquest últim cas, s'han realitzat 5 acompanyaments de mediació en lloguers.

Per seguir impulsant l'habitatge a la ciutat, l'Ajuntament va decidir crear un Observatori Municipal, del que ja s'ha redactat el reglament aprovat pel ple de juny i que, actualment, està en exposició pública a l'espera de la seua aprovació definitiva.

Maria Baca, edil d'Habitatge, destaca la feina realitzada: "Mentre aquest Govern i altres grups municipals es preocupen i treballen per abordar un tema tan complex com l'habitatge, Compromís Alcoi es dedica a dir que l'Observatori d'Habitatge fa 10 mesos que està en funcionament. L'Observatori d'Habitatge es va aprovar el mes passat al plenari i ara està en exposició pública pel que encara no està definitivament aprovat. És trist no només que no coneguen el que passa a l'Ajuntament per al qual treballen sinó que, a més a més, utilitzen per donar més repercussió a les seues mentides, un cas d'excepcional complexitat social".

Pujar