17 de gener de 2020 17/1/20

PSPV-PSOE: "El govern presidit pel socialista Ximo Puig ha donat suport a Alcoi de manera decidida"

PSPV-PSOE: "El govern presidit pel socialista Ximo Puig ha donat suport a Alcoi de manera decidida" - (foto 1)

  El desenvolupament de nous projectes i el desbloqueig d'uns altres que feia anys que estaven bloquejats s'ha repetit aquesta legislatura, i per a això ha sigut bàsic el suport del govern autonòmic presidit pel socialista Ximo Puig. Un govern que ha donat suport a Alcoi com mai abans s'havia fet.

  En aquests últims anys les ajudes del govern autonòmic a la ciutat s'han multiplicat per cinc en relació a la xifra que destinava a Alcoi el govern autonòmic del PP, fins i tot quan comptava en aquesta ciutat amb una alcaldia del mateix partit.

  A més, s'ha fomentat l'ocupació en els joves i en aturats de llarga durada amb els programes Avalem Joves i Avalem Experiència, i s'han millorat els polígons industrials amb tres milions d'euros, que continuaran sumant inversió enguany.

  Les accions amb suport de l'administració autonòmica han arribat als centres educatius, amb el programa Edificant i amb 12 milions d'euros; i als habitatges, amb actuacions tant per a la millora interior com exterior d'edificis, i amb el projecte de pisos col·laboratius en Les Eres. I s'està ultimant la rehabilitació del grup d'habitatges Sant Jordi, unes obres que van quedar paralitzades en 2012 pels impagaments del govern autonòmic del PP.

  L'eix  per ciclistes i vianants que unirà Batoi i Zona Nord també té el suport autonòmic, facilitant que Alcoi compte amb una via determinant per a la mobilitat.

  Si parlem d'infraestructures que han vist la llum després d'anys de paràlisis estan els nous Jutjats i l'IVAM CADA Alcoi, que ocupen dos immobles que han estat anys tancats i sense veure solució a causa de la ineficàcia dels governs del PP a Alcoi i a València, i que només la gestió socialista ha aconseguit resoldre, aconseguint que tots dos estiguen funcionant i convertits en referents.

  Un Consell que recentment ha concedit la declaració de Bé d'Interés Cultural (BIC) Immaterial a les nostres Festes de Moros i Cristians, la qual cosa suposa un fort suport, i cofinança el projecte per a disposar un Centre d'interpretació dels orígens de la indústria tèxtil en El Molinar, la qual cosa permetrà posar en marxa un projecte per a un dels Béns d'Interés Cultural (BIC) que té la ciutat i per al qual el PP va anunciar repetides inversions que mai va materialitzar.

  I si parlem dels socialistes en el Govern Central, només el PSOE ha garantit una inversió determinant per al tren Alcoi-Xàtiva, amb 20’5 milions d'euros per a millores en la línia. Un govern que ha aportat mig milió d'euros per contribuir a la reparació del vessant del riu i amb això solucionar el problema que pateixen diverses filaes que tenen les seues seus en eixe punt.

  Les administracions socialistes autonòmica i central han donat l'impuls necessari a Alcoi per garantir el present i guanyar el futur. El candidat socialista a l'alcaldia d'Alcoi, Toni Francés, remarca que “votar al PSOE és votar que continuen arribant inversions a la nostra ciutat. Només els governs socialistes han invertit a Alcoi de manera decidida”. El candidat a renovar l'alcaldia remarca que “votar al PSOE és votar que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge”.

  ocultar
  PSPV-PSOE: "El govern presidit pel socialista Ximo Puig ha donat suport a Alcoi de manera decidida"
  Pujar