elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV d'Alcoi després del resultat del 9J: "La ciutat és socialista"

  Alcoi va demostrar en les urnes una vegada més que és Socialista en les Eleccions al Parlament Europeu que van tindre lloc ahir diumenge, guanyant clarament el PSOE a la ciutat.

  Els resultats van ser clars, PSOE 10.014 vots, el 39,57% front als 7.220 del PP, quedant-se en el 28,53%, uns resultats que reprodueixen els de fa un any en les eleccions generals, on els Socialistes vam aconseguir 13.116 vots, el 38,92% i el PP 9.501 el 28,18%, per tant veiem com fins i tot hem augmentat de forma lleugera la diferència amb el segon partit més votat. Recordem que a les darreres eleccions municipals també vam guanyar per una diferència de 67 vots després del recompte oficial amb la resolució de les corresponents reclamacions, obtenint 8.941 vots el 29,77% per 8.874 el 29,55% del Partit Popular.

  Els resultats obtinguts en aquestes eleccions reforcen la tendència a l’augment del vot socialista i l’estancament del Partit Popular. "Uns resultats que ens animem a seguir fent polítiques socialistes com vam dir després de les eleccions locals amb humilitat i escoltant a les persones, involucrant més a la ciutadania, i donant veu al poble, i la mostra de que Alcoi és Socialista és que en cada eleccions que passen, seguim augmentant la distància amb el PP".

  «Vull agrair a totes les persones la confiança que heu depositat en el PSOE, hem aconseguit demostrar que Alcoi continua sent socialista, front a un Partit Popular sense projecte per a la ciutat. Està demostrat que el Partit Socialista a Alcoi continua fort i hem recuperat vot per mantindre d'aquesta forma les polítiques socials i de justícia que han aportat molt a la convivència dels alcoians i alcoians. No hem de perdre aquesta senda i hem de viure amb orgull el que som i com ens sentim, socialistes i amb estima pel progrés i la convivència!», ha destacat el Secretari General de l’agrupació d’Alcoi del PSPV-PSOE, Jordi Martínez.

   

  Pujar