23 de novembre de 2020 23/11/20

El PSOE assegura que Guanyar Alcoi ‘menteix deliberadament sobre la cremà de les fogueres dels barris’

El PSOE assegura que Guanyar Alcoi ‘menteix deliberadament sobre la cremà de les fogueres dels barris’ - (foto 1)

    La regidora socialista de Democràcia Participativa, María Baca, ha volgut aclarir la nota de premsa de Guanyar Alcoi sobre les fogueres als barris. L'edil comenta que "és molt curiós que guanyar Alcoi publique una noticia abans de la comissió informativa on preguntava al govern municipal sobre la redacció del pla local de cremes i la cremà de les fogueres als barris". El titular d'aquesta nota, just abans de saber la resposta per part del Govern ja era "Guanyar Alcoi denuncia que, un any més, no es cremarà la foguera de Batoi malgrat les promeses del Govern de Toni Francés". Una nota que deliberadament no explica la resposta del govern, i que aquest matí encara tenen a la seua web sense cap rectificació, enganyant deliberadament a la ciutadania.

    "Potser no els interesse realment que es desenvolupe la tradicional festa i sí poder utilitzar aquest esdeveniment com a arma electoralista. Evidentment, tampoc s'ha interessat per contrastar-ho amb el departament competent" comenta Baca. I explica que «el pla de cremes està redactat i pendent de resolució, mentrestant, s'ha buscat una fórmula amb la Conselleria per a poder autoritzar les fogueres. Ni més ni menys que el que sempre fem, buscar solucions".

    La regidora es lamenta també de les afirmacions que fa la regidora de Guanyar, Vicky Llácer, ja que sembla que durant aquests tres anys no haja participat en cap dels actes als quals fa referència a la seua nota de premsa. "Parla del barri de Batoi on diu que no van a fer-se les paelles, unes paelles que mai han deixat de fer-se. També diu que no es donen solucions, quan l'ajuntament sempre ha estat treballant al costat de les associacions donant alternatives malgrat els entrebancs normatius que, al cap i a la fi, són importants perquè pretenen protegir al màxim el nostre entorn i reduir el risc d'incendis" afegeix Baca.

    "Des del PSOE ens preocupa que un partit amb aquesta actitud siga el principal partit de l'oposició, ja que Alcoi no s'ho mereix, però, sobretot, ens preocupa el seu talant i la seua capacitat de negociació, no només amb el Govern sinó amb altres partits dins de la seua confluència. Tots sabem que avui en dia és difícil governar Alcoi si no ets capaç de negociar amb altres forces" ha conclòs l'edil alcoiana.

    Pujar