28 d’octubre de 2020 28/10/20

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi - (foto 1)
  • Serà aquest diumenge 25 d’agost cap a les 14 hores

Aquest any, la Volta Ciclista a Espanya passarà per la nostra ciutat en les seues etapes inicials, serà la segona etapa, amb eixida a Benidorm i arribada a Calp i un total de 199 kilòmetres, el diumenge 25 d’agost. L’etapa està prevista que s’inicie a les 12.20 hores i arribe poc abans de les 14 hores a la ciutat. En el recorregut anterior, els corredors hauran realitzat l’ascensió de dos ports, el de Confrides de segona categoria i l’Alt de Benilloba de tercera categoria, des d’ací arribaran directament a Alcoi.

La carrera entrarà pel Rebolcat, Venta Saltera, Avinguda Alacant, Beniata, Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Avinguda Joan Gil Albert I Carrer València, continuant en direcció a Cocentaina. Està previst el pas per Alcoi, segons informació dels organitzadors, cap a les 13.58 hores. No es realitzarà un tall general, cap a les 13.30 es faran talls puntuals i a les 13.50 quedarà totalment tallat tot el recorregut i els encreuaments.

Fins última hora es podrà creuar des del  País Valencià fins Oliver, però no a l'inrevés, en Góngora i Joan Valls, i en Puerta de Alcoy, de Cotes Baixes a Tirant Lo Blanc. L'entrada i eixida d'Alcoi a l'autovia estarà oberta a totes hores sense restricció per Sant Joan de Ribera. La carretera a Benilloba estarà tallada per la Guàrdia Civil des de primera hora pel que és  convenient anar prompte o buscar itineraris alternatius. Recomanem seguir el facebook de Policia Local Alcoi per si hi ha novetats d’última hora.

Pujar