22 d’octubre de 2020 22/10/20

Podem Alcoi proposa que s´amplie la vigència de les llicències d´obertura específiques per a festes

  Des de Podem Alcoi han demanat que s’amplie la vigència del projecte del col·legi d’enginyers per a obtindre la llicència d’obertura per a les festes de Moros i Cristians dels espais específics del centre.

  Per a poder aconseguir la llicència per a col·locar les barres exteriors a les festes de Moros i Cristians, els hostalers del centre han de presentar dues voltes a l'any (una per a Festes i l'altra per al Mig Any) un projecte signat pel col·legi d’enginyers encara que el projecte no presente cap modificació respecte al presentant sis mesos abans.

  En la formació morada entenen que “davant la situació que travessem és important fer tot el que siga possible per donar suport a tots els negocis de la nostra ciutat. Consideren que, en aquest context que ens trobem, “l’ampliació de la vigència d’aquesta llicència per a les festes 2020 (si les circumstàncies ens permeten celebrar-les en una nova data) i també fins a les festes del proper 2021 per a aquells negocis que no presenten modificacions al projecte, els suposaria un estalvi important. Així ens ho van transmetre els propis hostalers amb els que vam tindre ocasió de reunir-nos. I ara mateix, qualsevol acció que puguem fer per l'economia de la nostra ciutat, l’hem de portar a terme” afirma el regidor Aarón F. Santamaría.

  “D’aquesta forma, el projecte presentat pels hostalers per a les festes d’abril de 2020 tindria vigència per a la possible nova data d’aquestes i per a les festes i el mig any del proper any 2021. Sempre i quan, els projectes no presenten cap tipus de modificació com ja hem comentat” continua Santamaria.

  Per a Podem, “és molt important que els ajuntaments, que són la institució més propera a la ciutadania, siguen sempre i ara mateixa més que mai un referent en la protecció de les persones per a poder ser capaços d’ampliar l’escut social estatal i autònomic per no deixar a ningú enrere en aquesta crisi”, finalitza.

  Pujar