elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les piscines municipals d'Alcoi tanquen temporada amb un total de 43.295 accessos

Les piscines municipals d'Alcoi tanquen temporada amb un total de 43.295 accessos
  • Diumenge passat va finalitzar la temporada d'estiu 2021 en les Piscines Municipals d'Alcoi condicionada un any més per les mesures sanitàries derivades de la Covid-19, però amb xifres d'assistència similars a les de temporades d'anys anteriors

Les tres piscines municipals de la ciutat, José Trenzano Alós, Batoi i Caramanxel Juan Agudo Garat, han estat obertes des del 18 de juny al 5 de setembre. Han tingut un total de 43.295 accessos el que suposa un considerable augment respecte al 2020, amb un total de 12.447 usuaris més respecte a la passada campanya.

Les assistències totals per piscina han sigut les següents:

  • José Trenzano Alós : 23.448
  • Batoi: 8.930
  • Caramanchel: 10.917

Les assistències totals per mesos han sigut:

  • Juny (del 18 al 30): 6.019
  • Juliol: 22.358
  • Agost: 14.041
  • Setembre (de l'1 al 5): 877

Un any més, juliol ha sigut el mes amb major nombre d'afluències coincidint amb les visites a les instal·lacions de les diferents Escoles d'Estiu que s'organitzen a la nostra ciutat i també amb les altes temperatures que es registren durant aquest mes.

També és important destacar que un moltes persones han optat per la modalitat de “carnet” de temporada per a gaudir de l'estiu en les piscines municipals. Concretament s'han expedit 399 carnets de temporada per a aquest estiu 2021, un increment molt significatiu respecte a l'anualitat 2020 on es van formalitzar 243 carnets.

El regidor d'Esports Alberto Belda, ha destacat que: “L'augment d'accessos i de carnets és una bona notícia, un pas més cap a la normalitat. No obstant això, no hem d'oblidar que la pandèmia continua present i hem de complir amb tota la normativa sanitària. Des de la regidoria d'Esports treballarem per a seguir millorant les nostres instal·lacions esportives municipals i possibilitar que el pròxim estiu puguen gaudir més persones d'un oci saludable en les nostres piscines”.

Pujar