28 de novembre de 2020 28/11/20

Les piscines municipals aconsegueixen vora 8.000 usuaris més que l’any passat

Les piscines municipals aconsegueixen vora 8.000 usuaris més que l’any passat - (foto 1)

  Les piscines municipals de la ciutat estan tenint aquest estiu millors xifres d'assistents que l'any passat des de principi de temporada. En total, han anat 32.836 usuaris, mentre que en la mateixa època de 2016 havien assistit 24.866, 7.970 persones menys.

  Durant el mes de juny han anat 9.915 persones i 22.921 ho han fet al juliol, mentre que l'any passat van anar 5.123 en juny i 19.743 en juliol. Pel que fa als usuaris per piscines d'aquest mes, 11.779 persones han anat a la Piscina Municipal José Trenzano, 7.186 a la de Caramanxel Juan Agudo Garat i 3.956 a la de Batoi.

  Recordem que s'ha actuat en les 3 piscines, s'han repintat, tant als gots com a la zona de platja, instal·lant més ombrel·les per augmentar les zones amb sobra. També s'ha adequat la pista poliesportiva, que s'ha repintat, polit i han instal·lat tanques de seguretat. A més s'han fet actuacions específiques en tots els recintes municipals.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha recordat que «Les inversions per millorar les piscines municipals, unit a les noves tarifes i la implantació de bons que vam crear, ha produït un considerable augment d'usuaris en les darreres temporades. Convidem a tots els alcoians a gaudir de l'oferta lúdica, esportiva i d'oci que hem preparat per a les 3 piscines municipals de la ciutat».

  L'horari de les piscines és de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i la venda d'abonaments de temporada es fa a les oficines del Centre d'Esports al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. La resta de modalitats a les piscines municipals.

  Recordem que entre les mesures que es van crear hi havia la gratuïtat de totes les piscines a nens i nenes menors de 5 anys, preus reduïts per als joves entre 6 i 16 anys i jubilats, així com la reducció del preu de l'entrada per als majors de 16 anys. Pel que fa als bons recordem que hi ha de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d'edats, a més d'un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d'obertura, sense limitació de banys, incloent-hi models de bons familiars.

  Pujar