25 de gener de 2020 25/1/20

El Partit Socialista d’Alcoi ultima el programa electoral comptant amb la militància

El Partit Socialista d’Alcoi ultima el programa electoral comptant amb la militància - (foto 1)

  El Partit Socialista ha presentat hui dimecres la candidatura a les Eleccions Municipals del 26 de maig davant la Junta Electoral, complint d'aquesta manera un tràmit que obri el compte arrere cap a aquests comicis.

  L'Agrupació del PSPV-PSOE a Alcoi va donar a conéixer al febrer als membres de la seua candidatura, sent el primer partit a fer-la pública, com també hem sigut els primers en comunicar públicament el nom del nostre candidat a l'alcaldia, Toni Francés, que va ser designat a finals del setembre passat.

  Una candidatura cohesionada, coherent, de gent que uneix experiència, il·lusió i renovació. Un equip de persones amb ganes de treballar per Alcoi i desenvolupar el millor projecte de present i futur.

  Paral·lelament, al Partit Socialista estem treballant en el programa amb el qual concorrerem a les pròximes Eleccions Municipals, i hem obert un procés de participació entre els nostres militants amb la finalitat de recollir aportacions i propostes.

  Aquest procés es troba en la recta final, ultimant-se un programa electoral que recull actuacions en tots els àmbits, destinades a millorar la ciutat en el seu conjunt i de manera puntual en cadascuna de les àrees que permetran que Alcoi continue avançant i recuperant capitalitat.

  Es tracta d'un document “creïble i real”, tal com apunta el secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez, qui remarca que “estem treballant en un programa que es pot complir, recollint unes accions directes i en la seua major part quantificades, la qual cosa significa que són factibles. No venem fum, sinó actuacions que poden portar-se a la pràctica”. Un programa que aprofundeix en accions destinades a fomentar l'economia i l'ocupació, sense oblidar el benestar, el manteniment de la ciutat, la cultura, el turisme i, en definitiva, totes les àrees que incideixen en el present i en el futur d'Alcoi.

  “Aquesta ha sigut la línia en la qual hem treballat els socialistes alcoians, com ho demostra el fet que aquesta legislatura es tanca amb un elevat compliment del programa electoral amb el qual vam concorrer a les passades Municipals”, remarca Jordi Martínez, alhora que recorda que a aquest compliment del programa s'ha sumat la posada en marxa d'altres projectes que han anat sorgint durant aquests anys i que han permés incrementar la gestió municipal en benefici de la ciutat.

  A partir d'ara, els alcoians disposen d'una web en la qual poder anar coneixent de primera mà tot el relacionat amb el candidat socialista a l'alcaldia, Toni Francés, i amb la resta de membres de l'equip amb el qual concorrem a revalidar el govern municipal, i que anirà alimentant-se amb vídeos i notícies sobre la gestió dels socialistes i el programa electoral.

  Aquesta informació comença a estar disponible en www.tonifrances.es, una pàgina web dinàmica i accessible per a facilitar la consulta a tots els interessats a conéixer les propostes socialistes per a les Eleccions Municipals..

  Pujar