elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les obres del carrer Verge del Pilar segueixen a bon ritme

Les obres del carrer Verge del Pilar segueixen a bon ritme
  • Obres de reurbanització per un import de 140.775,66 euros

MÉS FOTOS
Les obres del carrer Verge del Pilar segueixen a bon ritme - (foto 2)

Les obres de reurbanització del carrer Verge del Pilar que van ser adjudicades a la mercantil Mediterráneo de Obras y Asfaltos S.L. per un import de 140.775,66 euros IVA inclòs, avancen complint els terminis, que recordem que són de dos mesos.

El projecte de Verge del Pilar consisteix a la renovació de la xarxa d’aigües potables i de la xarxa de sanejament, a mes de la pavimentació del tot el carrer. Aquest carrer pateix problemes de filtracions que es van veure agreujats pel pas de vehicles pesats fa anys per a unes obres al carrer Toscaret. El regidor d’Obres Jordi Martínez ha indicat que «el veïns han patit filtracions a les seues cases des de fa anys i ara veuran com es soluciona el problema, és un projecte molt demandat. Des de la nostra regidoria seguirem treballant per millorar la nostra ciutat».

Cal recordar l'Ajuntament d'Alcoi ha invertit 510.974,39 euros al darrer any per a millorar el barri del Viaducte. Concretament 240.000 euros van ser per a les obres dels carrers Metge Salvador García Muñoz i Tossal. Ara destinaran 80.000 euros per complementar aquestes obres al carrer Tossal, «aquesta era una zona on existia un greu problema ja que es desconeixia on anaven els abocaments, el que podria provocar esllavissaments del terreny en aquest carrer com va passar fa anys, aquesta actuació evita perills i soluciona un problema molt demandat pels veïns»., indica Martínez.

A més s’han invertit 50.198,73 euros per a les millores al Parc Infantil, aquestes obres estan a punt d’acabar i són part de la segona proposta més votada als pressupostos participatius 2016. Entre les millores que s’han dut endavant s’ha ampliat la zona infantil situada al costat de la redona, i millorat un altra ubicada en la part central del passeig Ovidi Montllor.

Martínez conclou: «El barri del Viaducte ha estat durant molts anys sense cap atenció per part dels anteriors governs pel que era necessari invertir en aquests projectes per a garantir la qualitat de vida dels veïns».

Pujar