29 de març de 2020 29/3/20

Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre

Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 2)
  Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 3)
  Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 4)
  Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 5)
  Més de 100 nens gaudeixen del primer campus multiesport a l'Eduardo Latorre - (foto 6)

  L'Ajuntament d'Alcoi, ha organitzat un campus multiesportiu que ha tingut lloc entre el 25 de juny i el 27 de juliol a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. Han participat un total de 103 xiquetes i xiquetes d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys amb la possibilitat de ser matriculats per a terminis d'entre una i cinc setmanes.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, destaca que el Campus «segueix l'estratègia marcada pel Centre d'Esports, amb la qual es vol afavorir el desenvolupament psicomotor entre els més joves mitjançant la pràctica multiesportiva, aquesta primera edició ha estat un èxit, el que ens anima a seguir i millorar en les pròximes edicions».

  «Les activitats han tingut un caràcter iniciàtic, els joves han dedicat el 85% del temps cada jornada a participar en sessions que han inclòs la pràctica de judo, d'esports de raqueta, d'activitats aquàtiques, així com de tallers o jocs tradicionals» ha destacat la directora del complex Esportiu, Núria Trenzano.

  En total hi ha hagut 103 inscripcions; 43 xiquetes i 60 xiquets. Distribuïts en grups per edat amb un ràtio de 12 a 14 xiquets per monitor. (2 monitors segons activitats). Van haver 48 inscripcions de 4 a 6 anys i 55 de 7 a 11.

  A més aquest any ha tornat a tindre lloc els tradicionals cursos d'estiu de natació, també al complex Esportiu Eduardo Latorre, amb un total de 144 inscripcions , 58 xiquetes i 86 xiquets en grup de 3-5 anys, 6-9 anys, 10-14 anys i adults.

  Pujar