elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nadal Esportiu en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre augmenta els torns per poder multiplicar la participació

El Nadal Esportiu en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre augmenta els torns per poder multiplicar la participació
  • Tindrà lloc en tres torns 27 i 28 o 29 i 30 de desembre o 3 i 4 de gener. Es durà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permeten

Un any més el Centre d’Esports i la direcció i tècnics del complex esportiu municipal Eduardo Latorre organitzen per a aquestes vacances nadalenques una escola de multiesport dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre el 2009 i el 2015.

Els inscrits podran participar i coneixeran diferents modalitats esportives de raqueta, judo i unes altres a través de sessions preparades per tècnics especialistes i pensades per a la diversió a través de l'esport.

Enguany, com no podia ser d'una altra manera, l'edició ve marcada per la Covid-19 i tant les places disponibles com el desenvolupament de la mateixa activitat s'ajustaran a les normatives aplicables a aquesta mena d'esdeveniments. Podria ser cancel·lat per qüestió sanitària.

Els dies en què es desenvoluparà l'activitat estaran dividits en tres; 28 i 29  27 i 28 o 29 i 30 de desembre o 3 i 4 de gener. S’ha ampliat amb un torn més per poder augmentar la participació.

Tots els inscrits podran participar dos dies, o gaudir de més torns si queden places lliures. S'haurà de triar el torn prioritari i a més indicar l'opció dels altres torns.

La inscripció serà gratuïta. La preinscripció es realitzarà els dies 15 i 16 de desembre, exclusivament al formulari web https://bit.ly/3xjFBuY. Aquesta preinscripció no garanteix la plaça. Els llistats provisionals es faran públics a la web del Centre d’Esports i a les Instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre el 21 de desembre únicament amb un identificador.

En el cas d’inscripcions duplicades, tan sols es tindrà en compte la última enregistrada, sempre que aquesta tinga totes les dades correctes.

«Aquest any hem augmentat els torns perquè més xiquets i xiquetes puguen gaudir del Nadal Esportiu, un activitat que ja s’ha convertit en una tradició més del Nostre Nadal, i en la que de forma divertida, juguen al mateix temps que gaudeixen d’un temps d’oci saludable en dies que no tenen classe. És important assenyalar que l’activitat es durà a terme sempre que es complisquen les condicions sanitàries que ho recomanen», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Pujar