elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple Municipal d'Alcoi aprova el nou servei de l’autobús urbà

El Ple Municipal d'Alcoi aprova el nou servei de l’autobús urbà
  • Ha tingut 19 vots a favor i 5 en contra

El Ple Municipal ha aprovat el nou servei d'autobús amb 19 vots a favor (PSOE, PP, Ciudadanos, Vox i No adscrit) i 5 en contra (Compromís, Podem i Guanyar).

El nou servei inclou les incorporacions i canvis duts a terme després del procés participatiu. Després d’aquest Ple passarà a exposició pública perquè el procés seguisca el seu curs legal i es puga adjudicar en maig. El nou servei inclou la renovació completa de la flota, servei directe a l'Hospital des de tots els barris així com al cementeri i poliesportiu el cap de setmana, accés a la piscina municipal, La Salle, Horta Major i Andreu Sempere.

A banda del servei, una vegada aquest any es restabliran les competicions esportives de forma habitual, s'instaurarà el servei al poliesportiu per als entrenaments durant les vesprades durant aquesta temporada com a prova per a poder incorporar-ho al servei habitual si el resultat és satisfactori. Recordem que aquesta va ser una proposta dels pressupostos participatius que es va ajornar a causa de la Covid 19.

Pujar