elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’assaig solidari reuneix a més de 375 persones

L’assaig solidari reuneix a més de 375 persones - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’assaig solidari reuneix a més de 375 persones - (foto 2)
  L’assaig solidari reuneix a més de 375 persones - (foto 3)

  L'assaig solidari que, tots els anys, organitza l'Ajuntament d'Alcoi ha reunit a centenars de participants en un emotiu acte de convivència festera. L'acte va tenir lloc a la Filà Cordó amb la participació de l'Associació de persones sordes, Aspromin, Avanzar, AIN, Club Esportiu Santa Lucia, Once Alcoi i Cris Alcoi. En total més de 375 alcoians van sopar i formar al ritme de les marxes festeres.

  També van participar les principals figures del món de la festa, entre elles, els càrrecs festers 2017, membres de l'Associació de Sant Jordi, ambaixadors, director de l'Himne, Sant Jordiet i representants polítics. L'assaig va estar amenitzat amb la xaranga musical Serpis Alcoi i també es van comptar amb efectius de Creu Roja per a ajudar als participants amb mobilitat reduïda.

  Aroa Mira, edil delegada de Polítiques Socials, comenta: «Un any més, i com un acte plenament consolidat de les nostres Festes, hem celebrat aquest assaig solidari, un acte de convivència festera sense barreres, amb normalitat i molt bon ambient. Un moment que sabem, que moltes persones de les entitats, esperen amb il·lusió, any rere any, i que ens permet gaudir de la Nostra Festa».

  Pujar