elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Alcalde d’Alcoi demana als grups polítics lluitar junts amb l’afició per defensar que l’Alcoyano es quede a Alcoi

L’Alcalde d’Alcoi demana als grups polítics lluitar junts amb l’afició per defensar que l’Alcoyano es quede a Alcoi
  • Aquest matí ha tingut lloc la Junta de Portaveus convocada per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, per explicar de primera mà la situació de l’Alcoyano i per demanar unitat en la defensa de l’Alcoyano com a patrimoni de la societat alcoiana

Aquest matí ha tingut a primera hora la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alcoi, convocada per l’alcalde, Toni Francés, tal com vam indicar el divendres, explicar la situació actual de l’Alcoyano, i buscar la unitat de tota la societat alcoiana en la lluita per defensar que el Club Deportivo Alcoyano continue a Alcoi.

L’alcalde, Toni Francés ha afirmat que: “Lliurarem una batalla difícil i transcendental perquè Alcoi no perda el nostre Alcoyano, una batalla en la qual necessitem unitat i cohesió; ajuntament, afició i conjunt de la societat Alcoiana”. Francés ha explicat que: “he demanat als grups polítics deixar les diferències al marge, i treballar units en la defensa d’un patrimoni que és de tot Alcoi, de les generacions que ens han precedit i han construït la llegenda de l'equip de la moral, de les generacions actuals i de les futures, la moral no morirà”.

Les reunions continuaran aquesta vesprada amb representants de les penyes del Deportivo i també durant la setmana amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

En la reunió amb les penyes estaran presents tots els grups polítics per mostrar la unitat i adhesió de tota la corporació en aquest tema. Primer que res es mostrarà tota la adhesió i suport cap a elles, i a tota l’afició de l’equip, sumant-se a la manifestació que tindrà lloc el pròxim dissabte. A més, es resoldran tots els dubtes que puguen plantejar.

Pel que fa a la reunió en la Federació l’objectiu és tractar de frenar la decisió del propietari de l’Alcoyano de canviar la seu social de la SAD. Recordem que mentre el divendres llençava falses acusacions contra l’Ajuntament d’Alcoi per justificar un descens per motius econòmics, estava convocant una junta d’accionistes per canviar el domicili a La Nucia. Tot açò ha sigut una maniobra fosca en la qual ha buscat l’enfrontament amb l’Ajuntament per a justificar una decisió presa fa temps.

 

Pujar