14 de novembre de 2019 14/11/19

L’Ajuntament recorda que la Verge dels Lliris va «dormir» en la casa consistorial en 2011

L’Ajuntament recorda que la Verge dels Lliris va «dormir» en la casa consistorial en 2011 - (foto 1)

  El Govern del PSOE continua sense entendre què és concretament, el que vol Guanyar Alcoi, davant de les seues últimes declaracions i rectificacions. El regidor de Festes, Raül Llopis, contesta les últimes valoracions i tanca aquesta polèmica estèril, aclarint que «el que cal és treballar per la ciutat i els temes que realment preocupen als alcoians». 

  Després de l'última rectificació de Guanyar Alcoi a les seues declaracions en contra del 50 aniversari de la declaració d’alcaldessa perpètua de la Verge dels Lliris, el Govern vol tancar el que considera una polèmica estèril, creada artificialment per  un partit polític, i continua avant amb la celebració d’una de les festes locals amb implantació històrica a la ciutat.

  Raül Llopis, regidor de festes, aclareix: «No entenem res, Guanyar diu que la Verge dels Lliris no ha de tenir «distincions o títols polítics» però no vol que li retirem la distinció d’alcaldessa perpètua, ni la de patrona, declarada oficialment per l’Ajuntament en 1941 en època del nacional-catolicisme. El que volen, doncs, és que no passe la nit a l’Ajuntament, fet que ja va ocorre al 2011 quan Esquerra Unida estava al Govern i ningú es va escandalitzar. Si volen que llevem totes les festes catòliques o títols donats en altres èpoques històriques, que siguen valents, i ho demanen clar sinó que es deixen de fer polèmiques estèrils i fer-nos perdre a tots els temps».

  ocultar
  L’Ajuntament recorda que la Verge dels Lliris va «dormir» en la casa consistorial en 2011
  Pujar