27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'Ajuntament organitza el “Nadal Esportiu”

  La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu. Tornen les activitats de multiesport que com és habitual tenen lloc en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, també hi haurà altres organitzades per diferents clubs esportius.

  Pel que fa al Multiesport les activitats es duran endavant al llarg de les vacances escolars de Nadal, hi haurà dos torns un els dies 27 i 28 de desembre i l'altre 2 i 3. Si hi ha places lliures, es podrà apuntar als 4 dies. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer del 10 al 18 de desembre al Centre d'Esports, o per correu electrònic a: esports@alcoi.org, tenint en compte que les places són limitades. L'horari de les activitats serà de 9.30 hores a 13.30 hores.

  Aquest any hi haurà activitats com jocs d'aigua, unihoquei, pàdel, bàdminton, activitats gimnàstiques i ritmes. Els participants hauran de dur capell de bany, roba esportiva, banyador i tovallola. Són per a infants nascuts entre 2006 i 2012 ambdós inclosos.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que «els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport». L'objectiu de l'activitat també és «donar continuïtat també a les instal·lacions al Nadal, per a augmentar la possibilitat d'inscriure's, desdoblem les activitats perquè així puguen participar el doble de xiquets i xiquetes i ningú quede fora».

  «A més d'aquestes activitats, tenim més esport per Nadal com la Mitja Marató, o la Sant Silvestre», ha afirmat el regidor. Aquest any també hi haurà més activitats organitzades per diverses entitats de la ciutat de les que ja informarem els pròxims dies.

  Pujar