11 de desembre de 2019 11/12/19

L'ajuntament dedicarà quasi mig milió d'euros més per a millorar Els Clots

L'ajuntament dedicarà quasi mig milió d'euros més per a millorar Els Clots - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'ajuntament dedicarà quasi mig milió d'euros més per a millorar Els Clots - (foto 2)

  La regidoria de Gestió Responsable del territori de la Font de la Figuera està duent a terme una intensa campanya de protecció a les aus en període de cria i nidificació a la població. Són moltes les orenetes, falciots i avions comuns que cauen des dels nius, per això, el consistori anima les i els veïns a portar-los a l'Ajuntament, on es distribueixen a voluntaris per ser atesos i després al centre de recuperació 'La Granja del Saler'.

  Només aquest cap de setmana 85 exemplars d'aquestes aus van ser recuperats fins ahir. Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora Carmen Asensi valoren molt aquestes accions de la ciutadania, 'cada vegada més sensibilitzada amb la protecció dels mateixos i que, d'altra banda, són animals que actuen com perfectes insecticides naturals.'

  Des de l'Ajuntament ja pensen en la possibilitat de crear una xarxa de Voluntariat Mediambiental, per tal de reforçar aquests valors, donada l'enorme quantitat de persones amb consciència en la protecció dels animals que actualment hi ha a la població.

   

  ocultar
  L'ajuntament dedicarà quasi mig milió d'euros més per a millorar Els Clots
  Pujar