elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d'Alcoi reconeixerà els corredors amateurs en la FESCAM

  • La festa del corredor amateur tindrà lloc el divendres 25 de febrer a les 19.30 hores en l’Àgora Oberta

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi organitza una nova edició de la FESCAM, la festa del corredor amateur, un acte informal on cadascun dels 10 clubs d’aquest esport de la nostra ciutat reconeix a un dels seus participants. L’acte tindrà lloc el divendres 25 de febrer a les 19.30 hores en l’Àgora.

El reconeixement normalment no es fa pels mèrits esportius, ja que per això ja està els podis, en aquest acte es volen premiar altres valors com puga ser l’esforç i el companyonia així com la tasca que realitzen al llarg de l’any.

A més s’aprofitarà l'acte per a presentar als corredors el projecte Cursalcoi La Lliga de les curses i entregar-los les agendes del corredor.

Recordem que el Centre d’Esports dóna suport a les curses que s’organitzen en la nostra ciutat. Podem destacar algunes de les celebrades els darrers anys: Cross Ciutat d’Alcoi, Sprint Trail Solidari Santa Ana, Pujada a la Font Roja, 10k Solidària La Salle, Trotada Dones a les Fosques, Cursa Trofeu Filaes, Cross Nocturn Salesians, Milla Urbana de Les Esclaves, 10k Esport 3d, Cursa Solidària Col·legi Carmelites, Pujada al Montcabrer, Trail Solidari, Mitja Marató, Trotada Nadal i la Sant Silvestre.

Pujar