17 de gener de 2020 17/1/20

L’Ajuntament d’Alcoi i la Conselleria es reuneixen per concretar tres temes sobre l’entrega del CEEM

  Durant la reunió per determinar quina de les parts havia d’assumir aquestes millores, es va acordar que les dues primeres referents al talús d’entrada i al sistema de seguretat de les portes, les assumiria l’Ajuntament d’Alcoi, amb un pressupost aproximat d’uns 20.000 euros. L’altre tema que faltava relatiu a evitar l’excessiu sol que pot entrar per les finestres es va acordar que l’assumiria Conselleria, essent el cost d’uns 70.000 euros. Les negociacions es van tancar amb el compromís per totes dues parts que aquestes millores estiguen acabades en el termini de 15 dies fent efectiva, una vegada acabades, la cessió de l’edifici municipal.

  Toni Francés, alcalde d’Alcoi, destaca l’interés de les dues administracions per portar endavant un projecte necessari per als ciutadans i lamenta l’ús partidista que Compromís Alcoi vol fer d’un tema que afecta famílies amb necessitats especials: «A les últimes setmanes, el portaveu de Compromís Alcoi s’ha dedicat a contaminar les gestions del CEEM amb dades que no són correctes. Una actitud que no només no aporta a la ciutat sinó que és irresponsable, ja que no afavoreix a Alcoi en la negociació i que, en cap cas, es mereixen les alcoianes i alcoians».

  I afegeix: «Ningú pot retraure a aquest govern que no s’haja ocupat i preocupat des del minut zero per donar una solució al CEEM, hem treballat molt, assumint les nostres tasques però també, evitant carregar a la ciutat una gestió que no li correspon això, sens dubte, pot haver retardat i complicat la negociació a dues bandes en algun moment però, sempre, ha sigut pensant en el millor per a Alcoi».

  ocultar
  L’Ajuntament d’Alcoi i la Conselleria es reuneixen per concretar tres temes sobre l’entrega del CEEM
  Pujar