elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcoi aconsegueix un reconeixement per la transparència del seu web

L'Ajuntament d'Alcoi aconsegueix un reconeixement per la transparència del seu web
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcoi aconsegueix un reconeixement per la transparència del seu web - (foto 2)

  L'Observatori de Governança, Transparència i RSC de la CEU UCH, al costat del Grup d'Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), seguint la metodologia del Mapa Infoparticipa han valorat els resultats de l'anàlisi de 52 indicadors de transparència i participació en les pàgines web dels 542 ajuntaments i les tres diputacions provincials de la Comunitat Valenciana, analitzats per investigadors d'aquest Observatori de la CEU UCH. L'Ajuntament d'Alcoi ha aconseguit un resultat d'un 78,85% segons aquests indicadors.

  La setmana passada va tindre lloc el lliurament de segells i mencions, aconseguint l'Ajuntament d'Alcoi una de les en ser un dels quals va aconseguir una menció en tindre més d'un 50% de compliment en els municipis de més de 50.000 habitants.

  Recordem que segons un altre rànquing, en aquest cas el Dyntra, la web de l'Ajuntament d'Alcoi és la que té la puntuació de transparència més alta de tots els municipis, tal com es pot comprovar en la seua mateixa web.

  Pujar