17 de novembre de 2019 17/11/19

L'Ajuntament d'Alcoi rep més de 42.000 euros de l'Agència Valenciana en ajudes per al turisme

  • Les ajudes són per a 3 projectes diferents

L'Ajuntament d'Alcoi rebrà un total de 42.769,8  euros corresponents a la concessió de tres de les subvencions sol·licitades a Turisme Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques.                 

Recordem que les bases d'aquestes subvencions indiquen que només es pot presentar un projecte en cadascuna dels programes, en els quals s'opta a un màxim subvencionable per quantitat o percentatge entre el 50 i el 55%.

En el primer programa, destinat al "Seguiment del Certificat "Q" de Qualitat Turística" consistent en l'Auditoria de certificació, el pagament a l'ICTE i la impressió de material promocional, suposa una inversió de 19.723,35 euros, s'ha concedit un 50%, és a dir 9.861,68 euros.

Per a l'Impuls a la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i més concretament al suport a la campanya de publicitat de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi del total de les actuacions 58.643,17 euros, s'ha obtingut el màxim subvencionable de 20.000 euros.

Finalment indicar que en el programa de "Suport a la prestació de serveis turístics" l'ajuntament va realitzar la sol·licitud per a sufragar els costos corresponents a la prestació dels serveis propis dels informadors turístics en la Tourist Info, als serveis propis dels guies en visites als recursos turístics i museus a la dinamització i a les visites al Patrimoni de la Humanitat de la Sarga i a l'Observació d'ocells o Birdwatching, del total de 32.310,92 euros s'ha concedit 12.908,12 euros.

"La tasca de Govern no està sols a gestionar recursos propis, és fonamental també dins d'eixa tasca de gestió aconseguir recursos d'altres administracions, en aquest cas l'administració autonòmica està donant la cara i ja fa molts anys que estan donant suport a l'ajuntament d'Alcoi en les iniciatives turístiques i en altres moltes de patrimoni històric o indústria entre d'altres. Continuarem en eixa línia d'anar sol·licitant les subvencions que calguen perquè això ens ajuda a fer projectes nous o millorar els projectes que ja teníem en cartera", conclou la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

ocultar
L'Ajuntament d'Alcoi rep més de 42.000 euros de l'Agència Valenciana en ajudes per al turisme
Pujar