1 de desembre de 2020 1/12/20

L’Ajuntament adequa l’Escoleta Infantil del Jesuset del Miracle

L’Ajuntament adequa l’Escoleta Infantil del Jesuset del Miracle - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament adequa l’Escoleta Infantil del Jesuset del Miracle - (foto 2)
  L’Ajuntament adequa l’Escoleta Infantil del Jesuset del Miracle - (foto 3)
  L’Ajuntament adequa l’Escoleta Infantil del Jesuset del Miracle - (foto 4)

  El Departament d'Educació de l'Ajuntament d'Alcoi ha encarregat la realització d'una sèrie de significatives millores en el Centre d'Educació Infantil Jesuset del Miracle. L'inici de l'actuació ha tingut lloc durant el mes d'agost, i redundarà en una major qualitat i seguretat del servei prestat en aquesta instal·lació municipal, cal destacar que les mateixes es realitzen per adaptar l'edifici a la normativa actual.

  El regidor d'Educació, Alberto Belda, destaca que: «Aquest govern aposta per les escoletes que són un referent, no nomès en la nostra ciutat, sino també en la comarca, som una ciutat de 60.000 habitants i tenim tres escoletes, Jesuset del Miracle, Zona Nord i Batoi i juntament a l'oferta de Romeral i Miguel Hernández fa que tinguem una oferta molt àmplia en 2-3 anys que permet als nostres ciutadans tindre una educació en preinfantil molt bona».

  Les actuacions es componen fonamentalment de la substitució del sistema de calefacció per un de major eficiència i menor impacte mediambiental, la millora i adequació dels possibles recorreguts d'evacuació, l'ampliació de la instal·lació de protecció contra incendis i diverses actuacions que milloraran l'accessibilitat de l'edifici, així mateix es procedirà a més a reparar diferents desperfectes en les seues cobertes i teulades, finalment significar que el pressupost global de l'actuació un cop realitzades les actuacions previstes superarà els 30.000 €.

  «Estem fent diferents actuacions en l'escoleta per adequar diferents zones a la normativa vigent actual i sobretot, per ampliar encara més les mesures de seguretat en aquest centre. Són actuacions necessàries que van a millorar moltíssim les condicions d'aquesta escoleta», ha conclós, Belda.

  Pujar