elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SMOKING SOULS ALCOI

Ixen a la venda les entrades de Smoking Souls al Calderon

Ixen a la venda les entrades de Smoking Souls al Calderon

    Com va anunciar fa unes setmanes la regidora de Cultura, Elisa Guillem, el pròxim 24 de novembre se celebrarà al Teatre Calderon un concert d’aquest grup de rock valencià.

    Des d’aquest mateix matí ja estan disponibles les entrades del concert que Smoking Souls oferirà el 24 de novembre al Teatre Calderon. Les entrades, que es poden adquirir a TicketAlcoi o a les taquilles del teatre, tenen un preu de 10 euros i permetran gaudir d’aquest concert en què el grup de rock valencià farà parada a Alcoi per presentar el seu cinquè àlbum d’estudi ‘La Cura’.

    Ara fa un mes, la regidora de Cultura, Elisa Guillem, va anunciar la seua decisió d’incorporar aquest concert a la programació cultural de la ciutat. En l’anunci del concert, Guillem va destacar la seua voluntat com a regidora de defensar i promoure la cultura, els artistes i la llengua i va defensar la importància de preservar la llibertat de creació artística.

    Guillem també ha comentat que molt prompte eixiran a la venda les entrades del concert de Marala, un altre dels grups que tocaran al Calderon. A més, ha anunciat que ja està treballant per poder consolidar en l’agenda cultural d’Alcoi els concerts de grups en valencià.

    Pujar